Evenimente Constanța Cât a plătit Asociația Barză Viezure Mânz pentru evenimentul „Cinema la malul mării” (DOCUMENT)


 foto: Pexels
 Asociația Barză Viezure Mânz a semnat un contract, prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma Licitație Publică.ro, la data de 14 iunie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Cinema la malul mării”. Asociația cumpără pachet închiriere ecran proiectie, videoproiector și sistem sunet, tipărire afise 50x70, pachet realizare website, servicii organizare eveniment, servicii proiectare grafică.
 
Date despre achiziție

Valoarea estimată a achiziției este de 91.065 lei.
Firma ofetantă este JCK 777 Studio Advertise & More SRL.

 
Despre JCK 777 Studio Advertise & More SRL

Societatea a fost înființată în anul 2008, în Vama Veche, județul Constanța, potrivit Termene.ro.

Cifra de afaceri a fost de 734.417 lei în anul 2022, înregistrându-se o scădere cu -18%, un profit de 170.893 lei, după 15 ani de activitate.

JCK 777 Studio Advertise & More SRL a raportat un număr de 2 angajați.

Firma are ca activitate principală activități ale agențiilor de publicitate.

Asociat unic și administrator este Gurlea Adrian, cu un aport de 400 părți sociale.


 
Despre Asociația Barză Viezure Mânz
 
Asociația „Barză Viezure Mânz” este o organizație neguvernamentală și nonprofit, a cărei misiune este de a contribui la construirea unei societăți civile pentru care cultura și educația sunt principalele valori.

Prin programele sale, Asociația promovează cultura românească în context european, educă tânăra generație prin intermediul artelor și susține incluziunea socială prin acțiuni culturale specifice.

Astfel, în cadrul proiectelor derulate în perioada 2016-2018, Asociația a desfășurat o serie de evenimente culturale pentru publicul larg, pe teme și din domenii culturale diverse: crearea bibliotecii publice (cum ar fi Plaja de carte din Vama Veche), lansări de carte, proiecții de filme documentare, expoziții pentru prezentarea și promovarea lucrărilor artizanilor și meșteșugarilor români, audiții de spectacole de teatru radiofonic, proiecții de filme experimentale ale studenților români sau crearea unor colecții de obiecte de artă ale unor artiști vizuali contemporani.

Runtag Ruxandra Iana este președintele Asociației cu sediul în satul 2 Mai, comuna Limanu, strada 1 Mai nr. 20, județul Constanța. Potrivit www.totalfirme.ro, ONG a avut în 2022, încasări de 350.876 lei iar profitul a fost pe minus (-582.920 lei).
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Citește și: Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.