Evenimente Constanța Un weekend plin de muzică și distracție în Mamaia


Weekendul prelungit aduce două zile de spectacol la Mamaia!

Minivacanța care începe la sfârșitul acestei săptămâni va aduce la Mamaia nu doar câteva zeci de mii de turiști, dar și două zile de concerte live, pe scena din centrul stațiunii.

OMD Mamaia Constanța a completat programul evenimentelor de weekend cu încă un spectacol, în seara de 15 august, dedicat turiștilor și constănțenilor care vor ajunge în Mamaia, în cele mai animate zile ale acestei veri. Concertul care dă startul celor patru zile de distracție în Mamaia va fi susținut sâmbătă, 12 august, de una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din noul val, Ionela Guzic, și de interpretul celui mai cunoscut hit de vară, Connect-R.

Fanii muzicii live și toți cei care vor să petreacă o seară în aer liber, în atmosferă electrizantă de pe faleză, sunt invitați începând cu ora 20:30, în piațeta Cazinoului. Sărbătoarea continuă pe litoral și în ultima zi a minivacanței, atunci când pe aceeași scenă vor urca Elena Gheorghe și Iulia Dumitrache, pentru o seară dedicată muzicii de petrecere, cu piese din folclorul armânesc și balcanic, interpretate live în centrul statiunii. Zilele libere acordate de obicei la mijlocul lunii august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, aduc în fiecare an, la Mamaia, zeci de mii de oameni.

Turiștii sunt atrași de temperaturile ridicate și de manifestările organizate în Portul Constanța de Ziua Marinei. Și de această dată, hotelierii așteaptă un grad de ocupare aproape de 100%, mai ales ținând cont de numărul crescut de turiști care au ales stațiunea în ultimele weekenduri.

„Vacanța de 15 august, la fel ca cea de 1 mai, a devenit deja de mult sinonimă cu Mamaia. Ne bucurăm că există această tradiție și încercăm de fiecare dată să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor turiștilor care aleg să vină aici. Suntem, și în acest an, pregătiți pentru câteva zile care se anunță extrem de animate. Vremea ține cu noi așa că plajele vor fi cu siguranță pline și am pregătit câteva spectacole care vor încălzi atmosfera și după apusul soarelui.”, spune George Măndilă, președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Acest weekend prelungit, deși extrem de popular în rândul turiștilor, nu este ultima ocazie din această vară pentru o vacanță la malul mării.

Prognozele arată temperaturi ridicate până în luna septembrie, iar programul spectacolelor din Mamaia continuă și pentru următoarele săptămâni. Pentru mai multe informații, fotografii și transmisiuni live de la concerte și alte evenimente din stațiune, urmăriți paginile oficiale „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.


Citește și:  

Rona Hartner nu a mai putut susține concertul programat la Tulcea. Iată motivul
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Prima zi a festivalului Hustle 2024 din Costinești. Iată ce au constatat jandarmii

27 Apr 2024 380

Ce poți face în Constanța sâmbătă, 27 aprilie 2024?Iată programul complet al evenimentelor

27 Apr 2024 582

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 463

Mai multe evenimente programate astăzi la Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii la malul mării

26 Apr 2024 587

Evenimente de neratat în acest weekend, la Constanța!

25 Apr 2024 3999

Cumpărări directe Constanța Primăria Siliștea organizează activități de Ziua Copilului, în valoare de 5.000 de euro (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 422

Locuri de muncă Constanța Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” scoate la concurs două posturi de îngrijitor. Iată ce trebuie să faci

24 Apr 2024 404

Evenimente Constanța 21 aprilie Iată unde pot petrece constănțenii astăzi

21 Apr 2024 561

Mai multe evenimente organizate astăzi în municipiul Constanța! Unde pot petrece constănțenii și turiștii

20 Apr 2024 1700

Cluburile din Constanța își așteaptă petrecăreții la evenimente unice

19 Apr 2024 570

Iată unde pot ieși locuitorii din Constanța în acest weekend

18 Apr 2024 3014

Curtea de Apel Constanța, protocol cu Inspectoratul Școlar Județean pentru educația juridică în școli! Elevii vor putea vizita instanțele de judecată

17 Apr 2024 529

Evenimente în Constanța Unde ne putem petrece ziua de sâmbătă

13 Apr 2024 771

Cluburile din Constanța își așteaptă petrecăreții la evenimente unice

12 Apr 2024 582

Evenimente Constanța weekend 12-14 aprilie! Unde puteți petrece clipe relaxante în acest sfârșit de săptămână

11 Apr 2024 803