Extrapower SRL se mută din Constanța. Ce alte hotărâri s-au luat?



Qair Renewables SRL, asociatul unic al societății Extrapower SRL, reprezentat prin persoana administratorului Charles Lhermitte, a decis să schimbe sediul social al firmei menționate.
 
Extrapower SRL s-a mutat de la adresa strada Marc Aureliu, Constanța, la adresa Calea Griviței nr. 84 – 98, sectorul 1, București.
 
Conform extrasului din Monitorul Oficial, a fost aprobată în unanimitate modificarea duratei societății din „nelimitată” în „nedeterminată”.
 
Asociatul a aprobat introducerea în Actul Constitutiv al societății a unui nou paragraf 9.9 la articolul 9 și se va citi după cum urmează: „9.9. În cazul dizolvării fără lichidare, stingerea pasivului şi/sau regularizarea acestuia se va realiza în acord cu creditorii şi cu prevederile legate aplicabile."
 
Qair Renewables SRL a aprobat ca Alina Rusu, Elena Vlasceanu, Argentina Rafail și Alin Dimache să fie împuterniciți ca mandatari, (şi fiecare un „Mandatar"), în mod individual şi nu împreună, şi vor avea autoritatea deplină să reprezinte Asociatul unic şi Societatea în faţa tuturor instanţelor, ministerelor, oficiilor, departamentelor, agenţiilor, autorităţilor şi instituţiilor financiare sau fiscale, şi în faţa oricăror alte persoane şi entităţi, publice sau private, inclusiv dar fără a se limita la Registrul Comerţului, în scopul obţinerii înregistrării deciziilor de mai sus, inclusiv, dar fără a se limita la, prin întreprinderea tuturor acţiunilor necesare şi semnarea tuturor documentelor, formularelor, cererilor necesare ce urmează a fi depuse la Registrul Comerţului competent, precum şi la orice altă autoritate competentă, putând plăti şi încasa orice sume aferente acestor operaţiuni, precum şi depune şi ridica documente, incluzând orice formalităţi privind administratorii, care trebuie depuse la Registrul Comerţului. De asemenea, fiecare dintre Mandatari va avea dreptul să reprezinte Asociatul unic cu puteri depline pentru a pregăti, redacta şi semna Actul Constitutiv actualizat al Societăţii.
 
Mandatarii pot subdelega puterile sau îndatoririle lor conferite prin prezenta împuternicire către orice terţi.
 
Mandatul acordat în prezenta hotărâre se consideră a fi dat cu titlu gratuit şi va fi valabil până la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus, însă nu mai târziu de 12 luni de la data semnării prezentei hotărâri.
 

Decizia din data de 13 iunie 2023 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV – a, nr. 3280 din data de 24 iulie 2023.
 
Despre Extrapower SRL

 
Conform termene.ro, Extrapower SRL a fost fondată în anul 2007, pe 25 iulie și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru electrictitate și telecomunicații”.
 
Asociatul Extrapower SRL, Qair Renewables SRL are un aport de 220.000 de lei la capitalul social, după cum se arată pe termene.ro.
 
Qair Renewables SRL apare și în companiile: A – Z Market Construction SRL, Delamarina Green Power SRL, Qair Solar Power SRL și Qair Wind Power SRL.
 
Charles Lhermitte (administrator pentru Qair Renewables SRL) deține funcția și pentru societățile menționate mai sus.
 
Conform datelor fiscale de pe termene.ro, Extrapower SRL a avut o pierdere de 31.754 de lei, în anul 2022.
 
Despre Qair Renewables SRL
 
Potrivit termene.ro, firma are obiectul de activitate „activități de consultanță pentru afaceri și management”, a fost fondată în anul 2020 și are sediul pe strada Marc Aureliu nr. 18, Constanța.
 
Qair International SAS (sediu în Franța) este asociatul Qair Renewables SRL.
 
Conform termene.ro, compania a avut o pierdere de 1.612.869 de lei, în 2022 și un angajat.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Administrator nou în firma Extrapower SRL din Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Extrapower SRL amenajează un parc eolian la Cobadin

03 Nov 2022 2303

Administrator nou în firma Extrapower SRL din Constanța

01 Oct 2022 1338

Asociat nou la firma constănțeană Extrapower SRL

02 Aug 2021 1857