Familia Mihăilescu și Cloșca cu puii de aur de la Costinești Afaceri longevive la Costinești. Modificări importante în acționariatul Company Sabina Solutions SRL

 
 
  • Company Sabina Solutions SRL, fostă Sabina Trading Company SRL s-a înființat în anul 1991, mulți ani a fost acționară în societatea Complexul Tineretului  SA - actual Complexul Tineretului SRL.
 
 Modificări importante în SC Company Sabina Solutions SRL, companie cu sediul în București! Conform unui document publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2038 din data de 05 mai 2023, asociații firmei au hotărât cedarea de către asociata Anne Mary Cristina Mihăilescu a 10 părţi sociale pe care le deţine în societate, a câte 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 100 lei, reprezentând 45,45% din capitalul social al societăţii, către asociatul Alex-Soly Mihăilescu.
 
Totodată s-a mai decis, printre altele, cedarea de către asociata Anne Mary Cristina Mihăilescu a 11 părţi sociale pe care le deţine în societate, a câte 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 110 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, către Albert Mihăilescu
 
Company Sabina Solutions SRL, fostă Sabina Trading Company SRL s-a înființat în anul 1991, mulți ani a fost acționară în societatea Complexul Tineretului  SA - actual Complexul Tineretului SRL, unde era reprezentată de Nicușor Mihăilescu.
 
Scurt istoric Company Sabina Solutions SRL, fostă Sabina Trading Company SRL 
 
În octombrie 2017, asociatul unic Nicușor Mihăilescu cooptează pe Anne-Mary Cristina Mihăilescu și Alex Soly Mihăilescu cu câte 4,55%, iar la scurt timp se retrage definitiv din societate.
 
În aprilie 2019, asociatul majoritar cu 95,45%, Anne-Mary Cristina Mihăilescu, și Alex Soly Mihăilescu, cu 4,55%, schimbă obiectul principal de activitate în lucrări de construcții, inițiază demersuri pentru un Aqua Park în Costinești, în aprilie 2022, schimbă numele societății în Company Sabina Solutions SRL,iar în septembrie anul trecut, după mega controlul ANPC-ITM-Garda Financiară, Anne-Mary Cristina se retrage din funcția de administrator și este numit Fricosu Florin-Adrian și declară înființare sediu nou secundar Terasa La Grătare, C5-Costinești.
 
Transfer de afaceri prin sedii secundare
 

Tot în septembrie anul trecut, asociați Company Sabina Solutions SRL, Mihăilescu Anne-Mary Cristina și Alex Soly, decid ca societatea să deschidă alte trei sedii secundare: Dicoteca MegaT, Autoservire La Leonida- C2 și Pizzeria Albert - lot 156, incinta BTT.
 
În monitorul oficial 2038/5.05.2023, asociata majoritară Mihăilescu Anne-Mary Cristina se retrage, iar Mihăilescu Alex Soly și Albert dețin cote egale din capitalul social. Administrator este Florin-Adrian Fricosu.

 
Asociații decid înființarea altor sedii secundare în Costinești, acum în total nouă, respectiv - C1, P+M, Cloșca cu Puii de Aur - incinta BTT, str. Mării 1C - spațiu comercial 19 P+M, str Mării 1C- Vila și Tineretului 22, iar obiectul principal de activitate revine la restaurante.
 
Practic, activitatea comercială a societății se va desfășura aproape exclusiv în sediile societății Complexul Tineretului SRL unde asociați sunt Mihăilescu.


Familia Mihăilescu din București - Nicușor, Anne-Mary Cristina, Alex Soly și Albert, ca reprezentanți ai societăților comerciale desfășoară activități de alimentație publică în stațiunea Costinești de peste 20 de ani.
 
Portofoliul de afaceri al familiei Mihăilescu este reprezentat de societățile Complex Tineretului SRL, Complex Tineretului Costinești SRL (1994), Company Sabina Solutions SRL (1991), Tomita Exclusiv SRL (1994), As Balance Services SRL, As Balance SRL.
 
Nicușor Mihăilescu este asociat în Complexul Tineretului SRL.
 
Anne-Mary Cristina Mihăilescu este asociat și administrator în societățile Complex Tineretului Costinești SRL și Tomita Exclusiv SRL și administrează As Balance Services SRL și As Balance SRL, toate cu sediul în București.
 
Alex Soly Mihăilescu este asociat în As Balance Services SRL, As Balance SRL și Company Sabina Solutions SRL, iar Albert Mihăilescu asociat în Company Sabina Solutions SRL și Complex Tineretului Costinești SRL .
 
Complexul Tineretului SRL și BTT SA. Conexiune de afaceri
 
Societatea Complexul Tineretului SRL a fost societate pe acțiuni și, de-a lungul timpului, au avut calitate de acționari Elena Tănase, Stere Papazi, Magdalena Salcă, familia Nicușor Mihăilescu, Anne-Mary Cristina și Paul, precum și societatea Company Sabina Solutions SRL fostă Sabina Trading Company SRL, reprezentată de Nicușor Mihăilescu, firmă care s-a retras în anul 2005.
 
În prezent, Complexul Tineretului SRL este societate cu răspundere limitată (SRL), asociat majoritar cu 99,99844% este Nicușor Mihăilescu, iar diferența de 0,00156% este deținută de Anne-Mary Cristina Mihăilescu. Administrator este Adrian Rusu.
 
Punctele de lucru din Costinești unde se desfășoară activitatea de restaurante, terase, facilități de cazare pentru vacanțe declarate de societatea Complexul Tineretului SRL sunt: Discoteca Tineretului (C6,C7,C8,C9,C10,C11,C12 și C14, extras de carte funciară 27083/12.08.2019), Terasa Mexicană (str. Mării 1C, sp. com. C19 +P/M, Contract de comodat valabil până în 2033), Terasa la Grătare (C5, Incinta BTT SA, P+M, Proces-verbal recepție 3/8.02.2017), Rotiserie  Restaurant Cloșca cu puii de aur (zona Radiovacanța, contract de vânzare-cumpărare 2106/24.10.2007), Sat Turistic (autorizație de construire 13/18.02.2005), Terasa Sabina - contract de închiriere 1343 valabil până pe 10.03.2033), La Cuccina Albert - Proces-verbal de recepție 108/20.12.2017) și Vila Turistică nr. 1(Complex Tineretului SA, conform Raport de Reevaluare 574/15.10.1996).
 
Societatea Complexul Tineretului SRL a declarat pentru anul 2021 cifră de afaceri de aproape 4 milioane de euro, profit de aproape 2 milioane de euro și 62 de angajați.
 
Valoarea activelor imobilizate, adică averea firmei, este în valoare de aproape 2 milioane de euro.
 
Control
 
Amintim că în august 2022, în urma unor sesizări primite de Secția Regională de Poliție Transporturi (SRPT) Constanța și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), echipe de control mixte aflate sub coordonarea SRPT Constanța, din care au mai făcut parte ANPC - comisarii Comandamentului Litoral 2022, ANAF, Jandarmeria Română și ITM, au descins la 5 puncte de lucru și o curte interioară ale operatorului economic SC Complex Tineretului SRL, din Costinești.
 
La vremea respectivă s-a precizat că în curtea interioară – punctul central de depozitare și aprovizionare al societății - , se aflau mai multe structuri de tip depozit, unele având camere de frig și o brutărie care aproviziona toate locațiile din Costinești ale operatorului economic.
 
Activitățile menționate s-au desfășurat în cadrul unui dosar de cercetare penală, instrumentat de SRPT Constanța – Biroul de Investigarea  Fraudelor.
 

„În ultimii patru ani de zile am încercat să pătrundem în curtea interioară administrată de acest operator economic, rămânând de fiecare dată în afară. Iată că anul acesta, într-un dosar de cercetare penală, instrumentat de SRPT Constanța - Biroul de Investigarea Fraudelor, s-a emis un mandat de percheziție ce a putut sparge, la propriu, toate ușile și porțile ce până acum ne-au ținut departe de adevăr.
Aveam informații, dar nu le-am putut fructifica! Iată că, umăr la umăr cu alte structuri ale statului, am reușit să dovedim că informațiile primite sunt adevărate. Se cumpără marfă imediat înainte de expirare sau chiar după, se scoate din ambalaj și se distribuie către punctele de lucru, fiind folosită la prepararea mâncării, ce se servește consumatorilor. Tone de carne și sute de kilograme din alte materii prime au fost identificate și scoase de la consum! Eu cred că legile trebuie modificate în funcție de aceste situații! Mult mai aspre, amenzi și condamnări mai mari! Aici vorbim de o situație ce trebuia să conducă la reținerea celor vinovați!”, a declarat atunci Horia Constantinescu, președinte ANPC.

 
Mai multe despre aceste controale pot fi citite accesând linkurile de mai jos:
 
UPDATE Acțiune amplă la Costinești ANPC a găsit produse expirate de trei ani (VIDEO)
 
Peste 6 tone de produse alimentare expirate de 3 ani, descoperite la Costinești. Ce nereguli au găsit inspectorii ANPC (GALERIE FOTO)
 
RAJA previne îmbolnăvirile în masă Fraţii Mihăilescu, de la „jaful" BTT la apa murdară pe care o dau clienţilor (documente)
 
Nu este de trecut cu vederea peste faptul că, la începutul anului trecut, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Sabina Trading Company SRL (actuală Company Sabina Solutions SRL).
 
 Este vorba de „Amenajare aqua parc”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, comuna Costinești, Zona Lac, titular fiind Sabina Trading Company SRL (actuală Company Sabina Solutions SRL).
 
Se construiește un aqua parc la Costinești. Cine este investitorul
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Inculpați, Decebal Făgădău și Marcela Enache
Judecata s-a terminat! Când va avea loc pronunțarea în dosarul terenurilor din Portul Tomis

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.