Fermă agrozootehnică, înființată de Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă în județul Constanța

  • În satul Cuza Vod, Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă va construi o fermă agrozootehnică.
  • Investitorul a solicitat acord de mediu de la APM Constanța.
 
Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă prin administrator Mihai Ion Cătălin a solicitat de la APM Constanța acord de mediu pentru înființarea unei ferme agrozootehnice.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire ferma agrozootehnică. Investiția va fi ridicată în comuna Cuza Voda, satul Cuza Vodă, extravilan, Parcela A7/13/1, 7/11/1, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 şi la sediul: Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă prin administrator Mihai Ion Cătălin, cu sediul în comuna Cuza Voda, satul Cuza Vodă, strada Medgidiei, nr. 106,  județul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă

 
 
Înființată în anul 2021, Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă are sediul social pe strada Medgidiei, Nr. 106, Cuza Vodă, Județul Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.
 
Acționari sunt: Vasilie Ion, membru cooperator fondator,  Ove SRL, Mihai Ion-Cătălin Întreprindere Individuală,
Eco MST Castelu SRL
și  Seihisleam Geylan Întreprindere Individuală. Administratorii firmei sunt Mihai Ion Cătălin, Seihisleam Geylan și Vasilie Ion.
 
Înasnul 2023, firma cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 4.082.346 lei și un profit de 16.028 lei.
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost foloste și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:

A solicitat acord de mediu pentru o fermă de animale în comuna Crucea Firma, care va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța, Mahmud Impex SRL, anunță noi investiții

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.