Fetița de 4 ani din Tulcea dispărută din curtea casei, găsită moartă lângă Brațul Sulina!

Foto cu rol ilustrativ. Sursă  foto: ISU Delta Tulcea
  • În această dimineață a fost găsită copila care a fost dată dispărută aseară, pe 12 iulie, în localitatea Vulturu din județul Tulcea.
  • Trupul ei a fost descoperit neînsuflețit la Brațul Sulina.
 
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în seara zilei de 12 iulie și în dimineața zilei de astăzi, 13 iulie 2023, au fost continuate activitățile de căutare a minorei în vârstă de 4 ani, dispărută din localitatea Vulturu, județul Tulcea.
 
Activitățile specifice de căutare au fost efectuate cu forțe mărite, fiind constituite echipe formate din polițiști din cadrul IPJ Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă.
 
De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari, din localitate.
 
În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina.
 
Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei, a mai precizat sursa citată.

„Atunci se va stabili cauza decesului. Ce pot să vă confirm în acest moment este faptul că trupul neînsuflețit a fost găsit în apă, nu pe uscat“, a adăugat IPJ Tulcea.


Citește și:

UPDATE: Alertă în județul Tulcea! O fetiță de 4 ani a dispărut din curtea locuinței din Vulturu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Alertă în județul Tulcea! O fetiță de 4 ani a dispărut din curtea locuinței din Vulturu

13 Jul 2023 1030