UPDATE Alertă în județul Tulcea! O fetiță de 4 ani a dispărut din curtea locuinței din Vulturu

Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Maliuc au fost sesizați, prin apel 112, în jurul orei 17:00, de către o femeie, din localitatea Vulturu, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 4 ani a disparut din curtea locuinței.

Potrivit IPJ Tulcea, de îndată au fost constituite echipe operative de căutare, formate din polițiști, pompieri, care au demarat activitățile specifice de căutare, fiind folosite două ambarcațiuni și un câine de urmă. Totodată, la activitățile de căutare participă voluntar cetățeni din localitate.

„Activitățile se află în dinamică.

Vestimentația la momentul dispariției: rochie de culoare mov, pantofi de culoare mov.

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

UPDATE: 

În seara zilei de 12 iulie a.c. și în dimineața zilei de astăzi, 13 iulie 2023, au fost continuate activitățile de căutare a minorei în vârstă de 4 ani, dispărută din localitatea Vulturu, județul Tulcea.

Activitățile specifice de căutare au fost efectuate cu forțe mărite, fiind constituite echipe formate din polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă.

De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și cetățeni voluntari, din localitate.

În această dimineată, echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Citește și: 

IPJ ConstanțaUn bărbat urmărit internațional pentru omor calificat, reținut la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fetița de 4 ani din Tulcea dispărută din curtea casei, găsită moartă lângă Brațul Sulina!

13 Jul 2023 1128