Fiii regretatului Petrică Iordache s-au retras din firma Encivil SRL

  • Encivil SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, a fost fondată în aprilie 2014, iar pentru anul 2022 a declarat o cifră de afaceri netă de 1.456.408 de lei și o pierdere netă de 261.838 de lei.

Iordache Renato Albert și Iordache Francesco Lorin, fiii regretatului Petrică Iordache, s-au retras din societatea comercială Encivil SRL.


Potrivit datelor oficiale, Iordache Renato-Albert și Iordache Francesco - Lorin, asociați în Encivil SRL, au hotărât să cesioneze părțile sociale pe care le dețin către Gheorghiu Diana Alexandra, din București, conform contractului de cesiune încheiat între părţi, împreună cu drepturile şi obligaţiile ce decurg din acestea.

Ca urmare a cesiunilor, Gheorghiu Diana-Alexandra dobândeşte calitatea de asociat unic al societăţii Encivil SRL şi împreună cu această calitate dobândeşte toate drepturile şi obligaţiile legale şi statutare ce decurg din aceasta calitate.


În urma cesiunii, Gheorghiu Diana Alexandra a devenit asociat unic al societăţii.


Totodată, s-a mai decis revocarea din postul de administrator al lui Iordache Francesco-Lorin și numirea Dianei Alexandra Gheorghiu.


Administratorul este numit pe o perioadă de 99 ani, având puteri nelimitate şi poate delega în tot sau în parte puterile ce îi revin conform legii unei alte persoane fizice şi/sau juridice în baza unui mandat special în formă scrisă sau prin Hotărâre Adunării generale a asociaţilor/decizia asociatului unic.



Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4712 din data de 23 octombrie 2023.



Potrivit Termene.ro, Encivil SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, a fost fondată în aprilie 2014, iar pentru anul 2022 a declarat o cifră de afaceri netă de 1.456.408 de lei și o pierdere netă de 261.838 de lei.
Tot potrivit Termene, Iordache Francesco Lorin mai apare în Nftuning.IO SRL și în Reno Franci Mobel International SRL.


Asta în timp ce Iordache Renato Albert apare în Vendirom SRL, Reno Franci Mobel International SRL și în Grafo-Tip SRL.


Diana Alexandra Gheorghiu mai apare în L33t Media SRL, cu sediul în București, inactivă fiscal, având ca obiect de activitate „activități ale agențiilor de publicitate“. Asociații L33t Media SRL sunt, potrivit Termene.ro, Beldea Dragoș Tudor, cu 35%, din Constanța, Tirgovisteanu Dragoș, cu 35, tot din Constanța, și Gheorghiu Diana Alexandra, cu 30%, din București.


Beldea Dragoș Tudor este administratorul firmei.


Beldea Dragoș Tudor mai apare în Parallel Way SRL, Beldea Net SRL, Btl Insuro SRL și în Regiis Imperium SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reno Franci Mobel International SRL a intrat în insolvență!

01 Nov 2023 1262

Moștenitorii lui Petrică Iordache, la judecată cu Cristi Borcea și alții. Când se reia procesul

11 Jun 2020 2759