Reno Franci Mobel International SRL a intrat în insolvență!

 
    
  • Miercuri, 1 noiembrie 2023, Tribunalul Constanța a dispus intrarea în insolvență a societății comerciale Reno Franci Mobel International SRL.
  • Într-un alt dosar, și SC Bio Stupi SRL solicită intrarea în insolvență.
  • Conform portalului instanțelor de judecată, într-o altă cauză, Municipiul Mangalia (în calitate de creditor) cere insolvența societății comerciale Eastern Digital SRL (debitor), primul termen fiind stabilit pentru data de 20 noiembrie 2023.
 
 
 
Tribunalul Constanța a dispus intrarea în insolvență a societății comerciale Reno Franci Mobel International SRL, cu sediul social pe bulevardul Mamaia, Constanța, județ Constanța.  
 
Decizia a fost luată miercuri, 1 noiembrie 2023, în dosarul 7436/118/2023.  Instanța a desemnat pe Dăscălescu & CO S.P.R.L. în calitate de administrator judiciar provizoriu. 
 
Oficial!
 
Solutia pe scurt: Inch. Admite cererea . În temeiul art. 71 alin (1) din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă nr. 85/2014 , Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Reno Franci Mobel International S.R.L. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenţei nr. 85/2014 , Desemnează pe DĂSCĂLESCU & CO S.P.R.L. în calitate de administrator judiciar provizoriu. Fixează termenul pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor la 29.01.2024 . Stabileşte data primei şedinţe a adunării creditorilor la data de 20.12.2023 , ora 12 la sediul administratorului judiciar şi dispune convocarea creditorilor. În baza art. 39 alin. (1) si (2) din Legea nr. 85/2014 : Dispune deschiderea de către debitor a unui cont distinct la o unitate bancară din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii. În caz de neîndeplinire a atribuţiei, contul va fi deschis de către administratorul judiciar. Plăţile se vor face din contul deschis pe numele averii debitoarei, pe bază de dispoziţii emise de către administratorul judiciar. Toate operaţiunile contabile dispuse asupra acestui cont vor fi evidenţiate în rapoartele întocmite de către administratorul judiciar şi vor fi justificate, prin depunerea la dosar a documentelor de plată şi a extraselor de cont. În baza art. 76 din Legea nr. 85/2014 , dispune comunicarea prezentei hotărâri tuturor instanţelor în a căror jurisdicţie se află sediul debitorului şi băncilor la care debitorul are conturi deschise . Fixează termen administrativ la 7.02.2024. Cu apel, la Curtea de Apel Constanţa, în 7 zile de la comunicare , cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 1 noiembrie 2023
 
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 1 noiembrie 2023, SC Reno Franci Mobel International SRL se ocupă de intermedieri în comerțul cu mobilă, articole de menaj și de fierarie, are sediul social pe bulevardul Mamaia, Constanța, județ Constanța, și are ca asociați pe Bogza Lucian, cu 50 %, pe Iordache Francesco Lorin, cu 18.75 %, pe Iordache Renato Albert, cu 18.75 % și pe Iordache Carmen Celestina, cu 12.5 %, ultimii trei fiind fiii și soția regretatului Petrică Iordache.
 
Tot potrivit Termene, în 2017, Reno Franci Mobel International SRL a furnizat comunei Săcele mobilier de birou, valoarea contractului fiind 23396.81 de lei.

 
Pentru anul 2022, Reno Franci Mobel International SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 339.832 de lei și o pierdere netă de 70.030       de lei.
 

Iordache Carmen Celestina mai apare, potrivit Termene.ro, în Islaparaiso SRL, Iordache Francesco Lorin în Encivil SRL și în Nftuning.IO SRL, Iordache Renato Albert în Encivil SRL, Vendirom SRL și în Grafo-Tip SRL, iar Bogza Georgeta apare în Pensiunea Pescarul Vanator SRL.
 
În continuare, Tribunalul Constanța a fost investit cu soluționarea și altor cereri privind intrarea în insolvență a unor societăți comerciale!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, în dosarul înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța (7430/118/2023), SC Bio Stupi SRL solicită intrarea în insolvență, primul termen fiind stabilit pentru data de 07 noiembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 1 noiembrie 2023, Bio Stupi SRL se ocupă de comerțul cu amănuntul al fructelor și legumelor proaspete, în magazine specializate, are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, Constanța, și este controlată de Lache Nicoleta Ștefania, asociat unic și administrator. Pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 2.917 de lei și o pierdere netă de 32.826 de lei. 
 
În dosarul 7425/118/2023, Municipiul Mangalia (în calitate de creditor) cere insolvența societății comerciale Eastern Digital SRL (debitor), primul termen fiind stabilit pentru data de 20 noiembrie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, SC Eastern Digital SRL este inactivă fiscal, se ocupă de alte activități recreative si distractive n.c.a., are sediul pe strada Republicii, Mangalia, județ Constanța, și este controlată de Iovita Nelu-Iulian, asociat unic și administrator, care mai apare în Iovita Nelu-Iulian Persoana Fizică Autorizată.
 
Pentru anul 2013, firma a raportat o cifră de afaceri netă de 41.901 de lei și un profit net de 11.862 de lei.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Să fie lovitura de grație pentru artiștii plastici din Constanța? SPIT Constanța cere insolvența Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Constanța

 
Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

 
Zeci de mii de lei pentru dezvoltarea rugby-ului din Constanța!
CJC, pastilă amară în instanță! Este vizată Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1457

Fiii regretatului Petrică Iordache s-au retras din firma Encivil SRL

28 Oct 2023 4114

Reno Franci Mobel International SRL cheamă la judecată RADEF

10 Oct 2014 4000