File din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni" Patronul agenţiei de modeling Star Models, executat „de mână" cu SC Interseas Shiprepairs SRL

cap_6.jpgFiscul anunţă scoaterea la vânzare a unui teren intravilan în suprafaţă de 662 mp situat în localitatea Ovidiu, strada Amurgului, judeţul Constanţa, preţul de evaluare/pornire al licitaţiei fiind de 101.150 lei (exclusiv TVA)

Unul dintre colegii de inculpare din dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni" ai lui Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, respectiv Ion Valeriu Tămârjan, şeful agenţiei de modeling Star Models, va fi executat silit de Banca Transilvania prin Executor Bancar Cristinel Viorel Marin. Şi asta după ce Judecătoria Slobozia a admis, pe data de 23 iunie 2011, cererea de încuviinţare a executării silite. Interesant de remarcat că şi la Constanţa sunt scoase la vânzare bunuri imobile aflate în proprietatea unor persoane ori societăţi comerciale ce se regăsesc în rechizitoriul procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa.

Pe data de 22 iunie, pe rolul Judecătoriei Slobozia a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 3178/312/2011, având ca obiect „încuviinţarea executării silite". Părţi în această cauză sunt: Banca Transilvania prin Executor Bancar Cristinel Viorel Marin (creditor) şi Ion Valeriu Tămârjan (debitor). Pe data de 23 iunie, magistraţii au decis să admită cererea. Ion Valeriu Tămârjan deţine agenţia de modeling Star Models şi este judecat, alături de Cornel Relu Costan, patronul Diva Models Constanţa, Ştefan Radu Nicola şi Gabriel Alexandru Voicu, sub aspectul săvârşirii de trafic de persoane. De menţionat că în colimatorul Fiscului a intrat şi grecul Georgios Nikolaidis, partenerul de afaceri al lui Pantelis Kalliagkas, un alt nume des întâlnit în rechizitoriul dosarului „Prostituate de lux pentru politicieni", documentare realizată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa. Datele oficiale arată că Georgios Nikolaidis şi Pantelis Kalliagkas deţin SC Geparom Constructions şi Intersea Shiprepairs SRL. Într-un cotidian local, Ministerul Finanţelor Publice, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Administraţia Finanţelor Publice Ovidiu informează că „în temeiul art. 162 alin (1) din Ordonanţa Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată cu modificările şi completările ulterioare, se face cunoscut că în ziua de 11 iulie, orele 10.00, anul 2011, în localitatea Ovidiu, strada Sănătăţii, numărul 7, se vor vinde prin licitaţie următoarele bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Intersea Shiprepairs SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Constanţa, strada Mihăileanu".

tera_-_Costan_Relu_005.jpg

Costan, omul de legătură?

Astfel, Fiscul anunţă scoaterea la vânzare a unui teren intravilan în suprafaţă de 662 mp situat în localitatea Ovidiu, strada Amurgului, judeţul Constanţa, preţul de evaluare/pornire al licitaţiei fiind de 101.150 lei (exclusiv TVA). „Cota de taxă pe valoare adăugată pentru vânzarea bunurilor imobile este 24% în conformitate cu prevederile art. 128 alin. (3) lit. b din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările ulterioare, şi pct. 6 alin. (5) din Normele metodologice de aplicare a Titlului VI din Codul Fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 44/2004, cu modificările ulterioare: Creditori: Georgios Nikolaidis AFP Ovidiu. Sarcini: Ipotecă garantare credit: PV Sechestru 1/04.02.2011. Menţionăm că licitaţia este la al patrulea termen. (...)", se mai arată în anunţ. După cum arătam şi mai sus Georgios Nikolaidis este partener de afaceri cu Pantelis Kalliagkas, cei doi conducând SC Geparom Constructions şi Intersea Shiprepairs SRL. În rechizitoriul procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Ialomiţa se arată că „inculpatul Costan Relu Cornel este cel care în perioada în care au fost asociaţi i-a făcut cunoştinţă lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR2, Răzvan Nicolescu - director general şi Ştefan Stănescu - producător de emisiuni".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi indivizi din Galați au furat cabalinele unui bărbat. Un minor, implicat în infracțiune

07 Aug 2023 792

IPJ Ialomița Buletin de presă-27.07.2021

27 Jul 2021 752

Doi indivizi condamnați la închisoare au fost prinși de polițiștii constănțeni

23 Jul 2020 1144

Mandate puse în aplicare de polițiștii din Constanța

23 Jul 2020 1482

Procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu a fost trimis în judecată. Cazul lui a făcut înconjurul României

24 Jan 2019 3458

Procuror trimis în judecată pentru abuz în serviciu. Incredibil ce acuzații i se aduc magistratului

23 Jan 2019 1470

Parchetul ÎCCJ preia dosarul accidentului rutier în care a fost implicat ministrul Agriculturii

25 Aug 2016 2089

Primarul şi conducerea Primăriei municipiului Slobozia, trimişi în judecată

02 Jun 2015 1721

UPDATE. Victoraş Dinescu, zis Vivi Cămătarul, arestat preventiv pentru şantaj

01 Apr 2015 2796

Cristian Borcea şi Victor Becali ar putea fi transferaţi la Penitenciarul Poarta Albă

12 May 2014 2519