Firma Fersin Forte SRL și-a închis un punct de lucru din municipiul Constanța

  • Azis Ersin, asociat unic și administrator al firmei Fersin Forte SRL, a decis să închidă punctul de lucru din municipiul Constanţa, strada Constantin Brătescu nr. 46.
 
Azis Ersin, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii Fersin Forte SRL, a aprobat, pe data de 15 ianuarie 2024, mai multe decizii.
 
Astfel, au fost actualizate datele de identificare ale asociatului, durata societăţii este nedeterminată, iar mandatul administratorului este pe o perioadă de 50 de ani, având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii.
 
Nu în ultimul rând, s-a închis punctul de lucru din municipiul Constanţa, strada Constantin Brătescu nr. 46, Spaţiu Comercial.
 
Deciziile din data de 15 ianuarie 2024 au fost publicate în  Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 725 din data de 13.02.2024.
 
 
Despre Fersin Forte SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma cu sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 54 din Constanța desfășoară activități de spălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană.
 
Azis Ersin este asociat unic și administrator al firmei Fersin Forte SRL.

 
De-a lungul anilor, firma a câștigat, prin achiziție directă, 12 contracte cu instituții publice. Printre acestea se numără: Direcția Generală Asistență Sociala Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța, Grădinița cu Program Prelungit Căsuța de Turtă Dulce, Universitatea Maritima din Constanța, Grădinița cu Program Prelungit Lumea Florilor.
 

Societatea mai are un punct de lucru în Constanța, pe strada  Steagului nr. 5.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de 266.228 lei și o pierdere netă de 72.914 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Structura capitalului social al Shikun and Binui Energy Satu Mare SRL, modificată
 
Firmă de comerț deschisă în Constanța de un cetățean din Bangladesh
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.