Firma Tomis Hub SRL Constantin Bogdan Mărgineanu, născut în Constanța, noul asociat unic și administrator

  • Anterior, firma Tomis Hub SRL a fost controlată de Cristina Mărgineanu.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3.903 din data de 4 septembrie 2023, a fost publicată decizia din data de 17 iulie 2023 a Cristinei Mărgineanu, la acea dată asociat unic al societății Tomis Hub SRL, persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti.
 
Astfel, Cristina Mărgineanu (care e domiciliată în Constanța) a cesionat 20 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 200 lei, ceea ce reprezintă 100% capitalul social subscris şi vărsat, către un nou asociat, Constantin Bogdan Mărgineanu, cetăţean român, născut în municipiul Constanţa și domiciliat în Bucureşti.
 
Ca urmare a cesionării părţilor sociale, asociatul Cristina Mărgineanu declară că nu mai are nicio pretenţie, de nicio natură, prezentă sau viitoare asupra părţilor sociale cesionate, nemaiavând nicio calitate în cadrul societăţii Tomis Hub SRL.
 
Totodată, s-a schimbat structura capitalului social, care este deţinut în întregime de Constantin Bogdan Mărgineanu, noul asociat unic al societăţii.
 
Cristina Mărgineanu a fost revocată din funcția de administrator, fiind numit, pentru o perioadă de 50 ani, cu puteri depline, Constantin Bogdan Mărgineanu.
 
Actul constitutiv al Tomis Hub SRL a fost modificat în conformitate cu cele mai sus-menţionate.
 
Despre SC Tomis Hub SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 7 septembrie 2023, firma Tomis Hub SRL a fost înființată în anul 2020, iar obiectul de activitate este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.

 
În 2022, SC Tomis Hub SRL a avut o cifră de afaceri de 332.087 lei, un profit de 222.383 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 2.
 

Platforma termene.ro informează că SC Tomis Hub SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Aslavita Farm SRL
La Constanța se înfiinţează un sediu secundar al societăţii, cu denumirea de „Farmacie“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lansare Proiect Black Sea Youth Training 28 Februarie - 23 Mai - 25 februarie 2015

25 Feb 2015 1253

Asociația elevilor din Constanța demarează proiectul Black Sea Youth Training

25 Feb 2015 1743