Firme Constanța A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Agromec Independența SA. Ordinea de zi


 
  • Administratori ai Agromec Independența SA sunt Fichiret Amet, Emin Cherim, Ion Ene, Ion Grijuc, Călin Luganovici, Gheorghe Mihai și Redin Zeinedin.  
 
A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Agromec Independența SA, anunțul apărând în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 343, din data de 23 ianuarie 2024. 
 
Având în vedere: prevederile art. 13 şi art. 14 din Actul Constitutiv al Societăţii în vigoare („Actul Constitutiv“) și prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Agromec Independența SA, cu adresa în comuna Independența, județul Constanța, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor la sediul său, în data de 24 februarie 2024, la ora 11.00, sau, în cazul lipsei de cvorum, în data de 25 februarie 2024, ora 11.00, cu următoarea ordine de zi:
 
1. Aprobarea Raportului Consiliului de Administraţie asupra activităţii desfăşurate în 2023.
2. Aprobarea Raportului Comisiei de cenzori asupra activităţii în 2023.
3. Aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi pierderi pe 2023.
4. Aprobarea unui credit acordat de UniCredit Bank echivalent cu subvenţia Apia aferentă anului 2024, 150.000 lei.
5. Alegerea Consiliului de Administraţie al Agromec Independența SA.
 
Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, putând fi consultată şi completată de aceştia.
 
6. Prezentarea planului de măsuri pentru activitatea ce o vom desfăşura în 2024.
 

Despre Agromec Independența SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 ianuarie 2024, firma Agromec Independența SA a fost înființată în anul 1992, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități auxiliare pentru producția vegetală“.

 
Pachetul de acțiuni de la Agromec Independența SA este deținut 100% de Acționari tip listă. Administratori: Fichiret Amet, Emin Cherim, Ion Ene, Ion Grijuc, Călin Luganovici, Gheorghe Mihai și Redin Zeinedin.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Agromec Independența SA a avut o cifră de afaceri de 607.622 lei și un profit de 3.781 lei.   
 
Platforma termene.ro informează că firma Agromec Independența SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 25 ianuarie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Dobrogea Grup SA. Ce s-a stabilit în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Încă patru ani de mandat pentru administratorii societății Agromec SA

15 Apr 2024 520