Firme Constanța Actul constitutiv al societăţii Ekodep SRL a fost actualizat

foto: Unsplash
  • Actul constitutiv al societăţii Ekodep SRL a fost actualizat, după ce datele de identificare ale asociaților Mircea-Theodor Leu, Ionela-Adriana Leu şi Lucian Chirilov au fost modificate.
  • Vasile Leu şi Lucian Chirilov au fost numiţi în calitate de administrator, respectiv administrator executiv al Societăţii pentru o perioadă de 20 de ani.
 
 
Asociaţii societăţii Ekodep SRL, Mircea-Theodor Leu, Vaslle Leu, Ionela-Adriana Leu, Valeria Leu și Lucian Chirilov au aprobat, pe data de 01.03.2024, în unanimitate unele decizii.
 
Având în vedere actualizarea datelor de identificare ale asociaților Mircea-Theodor Leu, Ionela-Adriana Leu şi Lucian Chirilov, aşa cum au fost acestea prevăzute şi în hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Societăţii nr. 1 din 05.01.2024 se modifică în Actul constitutiv.
 
Având în vedere punctul IV din Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor Societăţii din 15.12.2020, conform căruia Vasile Leu şi Lucian Chirilov au fost numiţi în calitate de administrator, respectiv administrator executiv al Societăţii pentru o perioadă de 20 de ani şi corecta înregistrare în Registrul Comerţului a datei expirării mandatului de administrator al acestora la data de 15.12.2040, se modifică Actul constitutiv al Societăţii, în scopul îndreptării erorii materiale apărute la art. 15.2 din acesta, în sensul în care Vasile Leu şl Lucian Chirilov îşi vor exercita mandatul până la data de 16.12.2040.
 
Se aprobă Actul Constitutiv al Societăţii în forma anexată acestei hotărâri, reprezentând forma Actului Constitutiv adoptat de Adunarea Generală a Asociaţilor în data de 15.04.2021, modificată astfel încât să reflecte hotărârile menţionate la punctele 1 şi 2 de mai sus.
 
Decizile au fost aprobate pe data de 01.03.2024 și publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2144 din data de 29 aprilie 2024.
 
 
Despre Ekodep SRL

  
Firma este fondată în anul 2007, cu o cifră de afaceri de 20,7 milioane lei, cu un profit de 3,1 milioane lei și 33 de salariați, pe anul 2022. Sediul social este în Constanța. Obiectul de activitate constă în „Extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, gripsului, cretei și a ardeziei”. Asociați sunt Mircea Theodor Leu, Vasile Leu, Ionela Adriana Leu, Valeria Leu și Lucian Chirilov.

 
În anul 2022, firma cu 33 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 20.714.028 lei și un profit de 3.190.139 lei.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 

O nouă firmă, înființată în Constanța: Vanguard Construction SRL se va ocupa de construcţia clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale
 
Firme Constanța: Top Tencuieli Mecanizate SRL va executa lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale
 
Luminiţa Halep, asociat în Vasihal SRL, a cesionat 8 părţi sociale către Sterică Halep. Iată cum arată structura capitalului social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanța va amenaja o centrală electrică fotovoltaică la Târgușor

27 Sep 2023 901

Accident mortal de muncă raportat de ITM Constanța. Nenorocirea are la bază o întâmplare banală

29 Jul 2021 11786