Firme Constanța Asociații Hambar Vama Veche SRL au dechis un punct de lucru în Vama Veche

  • Ovidiu-Ştefan Moişanu şi Roxana-Maria Moişanu, asociaţii societăţii Hambar Vama Veche au decis înfiinţarea unui punct de lucru situat în satul Vama Veche.
  • Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1082 din data de 04.04.2024.

Ovidiu-Ştefan Moişanu şi Roxana-Maria Moişanu, asociaţii societăţii Hambar Vama Veche SRL s-au întrunit în ședință ordinară pe data de 16.01.2024. Cei doi asocaiți au aporobat mai multe decizii.

Astfel, au decis înfiinţarea unui punct de lucru situat în satul Vama Veche, Strada Meduzei nr. 5, comuna Limanu, judeţul Constanţa.

Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate până la data radierii societăţii. De asemenea, a fost actualizat actul  constitutiv al societăţii.  Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1082 din data de 04.04.2024.

 

Despre Hambar Vama Veche SRL


 
Potrivit termene.ro, Hambar Vama Veche SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul social pe strada Falezei, nr. 28 din Vama Veche și se ocupă de restaurante. Asociați în firmă sunt: Ovidiu-Ștefan Moișanu și Roxana Maria Moișanu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administarea societății se ocupă Roxana Maria Moișanu.

Ovidiu-Ștefan Moișanu mai este asociat în Ecologic Med SRL, Moisanu Ovidiu-Stefan Persoană Fizică Autorizată, Cima Data Analytics SA și  Rovner & Moore Asset Management SRL. La rândul său, Moișanu Roxana Maria este asociată în Rovner & Moore SRL și  Moișanu Roxana-Maria persoană fizică autorizată.

Hambar Vama Veche SRL nu și-a făcut public bilanțul pentru anul 2022.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, penrtu redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Firme Constanța. Schimbări în cadrul Hambar Vama Veche SRL. Decizii în AGA

Cumpărări directe Constanța. Art Colosseum SRL, care a elaborat expertiza tehnică a imobilelor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente, va furniza servicii de inginerie rutieră pentru Confort Urban SRL (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Hambar Vama Veche SRL își extinde activitatea cu un punct de lucru nou

16 Mar 2024 608

Firme Constanța Schimbări în cadrul Hambar Vama Veche SRL. Decizii în AGA

20 Feb 2024 549