Firme Constanța Hambar Vama Veche SRL își extinde activitatea cu un punct de lucru nou



Asociații societății Hambar Vama Veche SRL au luat o hotărâre semnificativă. Potrivit Hotărârii nr. 5 din 06.02.2024, adunarea generală a asociaților a decis înființarea unui punct de lucru în satul Vama Veche, amplasat pe Strada Falezei nr. 36, comuna Limanu.

Asociații Ovidiu-Ștefan Moișanu și Roxana-Maria Moișanu, reprezentând 100% din capitalul social al societății, au aprobat cu unanimitate de voturi această decizie conform legii și actului constitutiv al societății.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1262 din data de 13 martie 2024, subliniind legalitatea acestei decizii. 


Despre Hambar Vama Veche SRL

Potrivit termene.ro, Hambar Vama Veche SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul social pe strada Falezei, nr. 28 din Vama Veche și se ocupă de restaurante. Asociați în firmă sunt: Ovidiu-Ștefan Moișanu și Roxana Maria Moișanu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administarea societății se ocupă Roxana Maria Moișanu.

Ovidiu-Ștefan Moișanu mai este asociat în Ecologic Med SRL, Moisanu Ovidiu-Stefan Persoană Fizică Autorizată, Cima Data Analytics SA și  Rovner & Moore Asset Management SRL. La rândul său, Moișanu Roxana Maria este asociată în Rovner & Moore SRL și  Moișanu Roxana-Maria persoană fizică autorizată.

Hambar Vama Veche SRL nu și-a făcut public bilanțul pentru anul 2022.




Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Firme ConstanțaAsociații Hambar Vama Veche SRL au dechis un punct de lucru în Vama Veche

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Asociații Hambar Vama Veche SRL au dechis un punct de lucru în Vama Veche

05 Mar 2024 522

Firme Constanța Schimbări în cadrul Hambar Vama Veche SRL. Decizii în AGA

20 Feb 2024 550