Firme Constanța Ce schimbări s-au operat în M`Arca Grand Investment SRL

Sursa foto: Pexels

Asociații din firma M`Arca Grand Investment SRL, Zaher Mohamed și Crăciunoiu Daniel – Bogdan au schimbat sediul societății în Mamaia, construcție C1 – Hotel Caraiman și construcție C2 – Restaurant Caraiman, județul Constanța.
 
În plus, în cadrul societății au avut loc cesiuni de părți sociale. Astfel, Zaher Mohamed a cesionat o parte socială la valoare nominală de 10 lei către Pleșcanu Iulian – Marian. Crăciunoiu Daniel – Bogdan a cesionat o parte socială la valoare nominală de 10 lei către Pleșcan Iulian – Marian.
 
Ca urmare a acestor modificări, structura capitalului social este:
  • Zaher Mohamed deține 45% din capital (90 de lei)
  • Crăciunoiu Daniel – Bogdan deține 45% din capital (90 de lei)
  • Pleșcan Iulian – Marian deține 10% din capital (20 lei)
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 518 din data de 1 februarie 2024.
 
Despre M`Arca Grand Investment SRL
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată pe 26 octombrie 2021 și se ocupă cu vânzarea și cumpărarea de bunuri imobiliare proprii.
 
În 2022, societatea a înregistrat o cifră de afaceri egală cu 171.923 de lei, o pierdere egală cu 469.559 de lei și un angajat.
 
Administratorul este Zaher Mohamed.

 
Termene.ro arată că Zaher Mohamed figurează și în: Diagnost SRL, Arena Travel SRL, Isis Medical Center SRL, Armonia Med SRL, Al Mazaj Lounge SRL, Eva Farm SRL (radiată) și Terra Med SRL (radiată). Crăciunoiu Daniel – Bogdan apare și în Crăciunoiu Daniel Bogdan Persoană Fizică Autorizată (radiată), Dyomedica CND SRL și Clinica Prima Xray SRL. Conform RECOM, Pleșcan Iulian – Marian mai apare în Ares Medical Equipment SRL, Ares Medical Investments SRL, General Business SRL (radiată), Med Capsule Software SRL, Medical Advisor Care SRL și Velicu Consulting SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:
Firme Constanța Schimbări la World Class Travel SRL. Decizii importante în AGA

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.