Firme Constanța Decizii importante la Xelar Develop SRL. Asociat nou și punct de lucru în stațiunea Mamaia




foto: Pexels
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată în 26 aprilie 2023 de către Xelar Develop SRL. Decizia a fost publicată în Monitorul oficial la data de de 07 iunie 2023.

Așadar, Butcaru Rareș-Andrei asociat unic, a decis schimbarea obiectului principal de activitate al societății. Acesta va trece de la 471-comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate la 4711-comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Totodată, în aceeași ședință s-a decis cooptarea ca asociat a lui Butcaru Alexandru-Nicușor. Asociatul unic cesionează către acesta 25.100 lei, 2.510 părți sociale, la valoarea nominală.

Potrivit documentului, ca urmare a cesionării, societatea va funcţiona cu capital social total de 50.200 lei, 5.020 părți sociale, repartizarea acestuia, cât şi participarea la profit şi pierderi fiind de 50% între cei doi asociaţi.


Un nou punct de lucru pentru Xelar Develop SRL

Tot în cadrul ședinței s-a decis și deschiderea unui punct de lucru al societății în staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa, spaţiu comercial, fost chioşc de ziare Bucureşti.



S-a decis renunțarea la mai multe obiecte de activitate


Deasemenea, s-a decis renunțarea la următoarele obiecte de activitate: 141- Creşterea bovinelor de lapte, 142- Creşterea altor bovine, 145- Creşterea ovinelor şi caprinelor, 146- Creşterea porcinelor, 147- Creşterea păsărilor 0149 - Creşterea altor animale, 1102 - Fabricarea vinurilor din struguri, 5610 – Restaurante.

Deasemenea, s-au completat obiectele de activitate cu următoarele coduri: 4762 - comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate și 4781 - comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi produselor din tutun efectuat prin standuri, chioşcuri şi pieţe.


Despre Xelar Develop SRL 

Societatea a fost înființată în anul 2010 pe strada Gării din localitatea Cogealac, județul Constanța, și are ca obiect principal de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun, potrivit Termene.ro.

Cifra de afaceri a fost de 906.247 lei în anul 2022, înregistrându-se o creștere cu 8%, un profit de 67.974 lei, după 12 ani de activitate.

Xelar Develop SRL a raportat doi angajați.

Asociat unic și administrator al societății este Butcaru Rareș-Andrei. Acesta mai este asociat și în cadrul firmei Ralex Com SRL, firmă administrată de Butcaru Constantin.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: Firme Constanța. Rapid Credit IFN SA. Ce profit a raportat în 2022?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul a anulat parțial hotărârea privind taxele și impozitele locale din Constanța din 2022! Ce au făcut consilierii locali

20 Apr 2023 2195

Curtea de Apel Constanța, decizie importantă! Este vizat comerțul produselor alimentare și nealimentare din stațiunea Mamaia!

09 Jun 2021 2234