Firme Constanța Decizii în conducerea DNV România SRL. Schimbări la nivel de administrare și management



foto: Unsplash
Asociatul unic al societății DNV România SRL a luat decizii importante!

Potrivit documentului, se aprobă revocarea din funcţia de administrator al societăţii a lui Panagiotis Antonopoulos, cetăţean grec, domiciliat în Grecia, din funcţia de administrator al societăţii, începând cu data semnării prezentei decizii (denumită în continuare "Data Încetării").

De asemenea, toate împuternicirile acordate lui Panagiotis Antonopoulos de către societate şi toate contractele încheiate între Panagiotis Antonopoulos şi Societate, vor înceta începând cu data încetării în cea mai, mare măsură în care este permisibil potrivit dispoziţiilor contractuale şi legii aplicabile.

Potrivit documentului, începând cu data încetării, Panagiotis Antonopoulos nu va mai avea nicio putere de a acţiona în numele şi pe seama Societăţii cu privire la orice terţă parte şi nu va putea reprezenta sau obliga Societatea în niciun fel ca administrator, în nicio operaţiune. Panagiotis Antonopoulos este descărcat de gestiune cu privire la actele şi faptele săvârşite de către acesta în vederea administrării Societăţii de-a lungul mandatului acestuia.

Numirea unui nou administrator al societăţii

Se aprobă numirea următoarei persoane în funcţia de administrator al Societăţii începând cu data semnării prezentei decizii şi pentru o perioadă de doi ani: Patrick Paulo Kirchner, cetăţean olandez, domiciliat în Olanda.

Kirchner va avea puteri depline de reprezentare şi dreptul de a reprezenta individual Societatea şi va deţine drepturile şi obligaţiile acordate administratorilor, potrivit actului constitutiv al Societăţii.


S-a decis și prelungirea mandatului administratorului societăţii, se aprobă și prelungirea termenului mandatului administratorului Societăţii, respectiv Ervant-Aureliu Concegulian, pentru o perioadă de doi ani.



Se aprobă actualizarea actului constitutiv al societăţii

Se aprobă actualizarea actului constitutiv al societăţii în conformitate cu punctele de mai sus şi modificarea şi introducerea următoarelor paragrafe:

- "Administratorii se numesc pe perioada de doi ani."

-"Prin acceptarea mandatului, administratorii îşi asuma răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea Societăţilor."

-"Modalităţile de asigurare a stingerii pasivului sau de regularizare a acestuia în acord cu creditorii, în cazul dizolvării fără lichidare, sunt următoarele:

-achitarea datoriilor societăţii;

- îndeplinirea obligaţiilor şi rambursarea creditelor societăţii;

-compensarea creanţelor reciproce; şi

-orice alte mijloace permise de legea aplicabilă."

Fondatorii îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea Societăţilor. Toate celelalte prevederi ale actului constitutiv al Societăţii rămân neschimbate şi în vigoare.

Se aprobă mandatarea următoarelor persoane: Andreea Albu,Cătălina Mădălina Chelariu,Stanica Daniela-Ioana, (fiecare fiind denumit "Împuternicit" iar împreună "Împuterniciţii"), pentru ca oricare dintre împuterniciţi să poată reprezenta individual Societatea, având autoritate şi puteri depline în scopul implementării acestei decizii şi asigurării eficacităţii acesteia.

În acest scop, împuterniciţii vor putea efectua sau semna orice act sau document necesar sau util, inclusiv, dar fără a se limita la, orice rectificare a prezentei decizii, precum şi orice cerere, declaraţie, solicitare, act constitutiv actualizat etc., după cum poate fi necesar sau util pentru implementarea acestei decizii şi înregistrarea acesteia la Registrul Comerţului.

Împuterniciţii pot delega prerogativele ce le sunt conferite în temeiul prezentei, în tot sau în parte, oricărui terţ, după cum consideră de cuviinţă.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 5500 din data de 11 decembrie 2023.


Despre DNV România SRL


Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 16 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 16 ianuarie 2003. Firma are sediul pe Strada Marcus Aurelius, Nr. 8, Constanța, Județ Constanța.

DNV România SRL are ca obiect de activitate activități de testare și analize tehnice.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 14.918.812 lei, un profit de 3.128.739 lei la un număr de 13 angajați.

Administrator este Patrick Paulo Kirchner, cetăţean olandez, domiciliat în Olanda.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Alpha Photon SRL, o nouă firmă în Constanța. Iată cine sunt fondatorii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fosta firmă Germanischer Lloyd România își schimbă sediul social din Constanța, dar și punctul de lucru din Galați

25 May 2022 1095

Cine a cumpărat acțiunile Germanischer Lloyd Romania. Oficial, din Monitor

15 May 2021 2945

Schimbări importante în firma Germanischer Lloyd România. Societatea Asigurare-Reasigurare Astra nu mai este acționar

23 Jul 2020 1849