Firme Constanța Pupa Beach SRL rămâne fără un asociat și deschide un punct de lucru în Mamaia, zona Cazino

Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța
  • Marioara Voicu s-a retras din societate, cesionându-și părțile sociale către partenerul din firmă, Răzvan Nicolae Spanache, acesta din urmă fiind mandatat și administrator al Pupa Beach SRL pentru o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline
Pupa Beach SRL din Constanța are acum un asociat unic, după ce unul dintre asociați s-a retras din firmă!
 
Marioara Voicu s-a retras din societate, cesionându-și părțile sociale către partenerul din firmă, Răzvan Nicolae Spanache, acesta din urmă fiind mandatat și administrator al Pupa Beach SRL pentru o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline.
 
Schimbările au fost hotărâte în cadrul Adunării Generale a Asociaților din 12 iunie 2023, fiind publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 3082 din 12 iulie 2023.
 
Totodată, asociatul unic a decis deschiderea unui punct de lucru în stațiunea Mamaia, zona Cazino, spațiul comercial nr. 208 (E).
 
În plus, s-a completat obiectul secundar de activitate cu mai multe coduri CAEN, inclusiv fabricarea înghețatei, a produselor zaharoase, cu lucrări de ipsoserie, restaurante, catering, baruri, dar și cu alte activități recreative și distractive n.c.a.
 
Despre Pupa Beach SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 iulie 2023, Pupa Beach SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în Constanța, str. Ion Rațiu, nr. 196 și se ocupă, în principal, de activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv.
 
Asociat unic și administrator al firmei a rămas Răzvan Nicolae Spanache, al cărui nume se leagă și de A & G Center SRL, Safra Mali SRL și Nord Urban SRL, toate din Constanța.
 

Pupa Beach SRL a declarat în 2022 un angajat, pierderi peste 40.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 230.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Unul dintre asociații Si Gelato Artigianale SRL Năvodari s-a retras din firmă

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobiliare Constanța Nord Urban SRL va ridica două imobile cu regim hotelier în Mamaia Nord

09 Apr 2024 598

Schimbări la Pupa Beach SRL. Ce hotărâre a luat asociatul Alina Ramona Voicu

20 Mar 2017 3541

Pupa & Pupu Beach SRL, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unui sector de plajă

27 Oct 2016 3606

De la telecomunicații, la amenajări de plaje. O societate se reinventează

27 May 2016 2511