Firme Constanța Schimbare semnificativă în conducerea Tarek Fruits SRL! Cine este noul administrator


O nouă decizie luată de asociatul unic, Chaadouh Mostafa, în calitate de administrator al societăţii Tarek Fruits SRL, în data de 7 decembrie 2023.

Decizia este înregistrată sub numărul 1/07.12.2023 și cuprinde mai multe puncte. Unul din cele mai importante se referă la revocarea mandatului de administrator al lui Chaadouh Mostafa și numirea lui Chaadouh Tarek, cetăţean sirian, în calitatea de administrator cu puteri depline de reprezentare şi administrare, pe o perioadă de 45 de ani.

Cesionarea de către asociatul  Chaadouh Mostafa din pachetul de părţi sociale deţinute, a 19 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei, astfel:

-2 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei către Chaedouh Mhd Ziad, cetăţean sirian;
-17 părţi sociale în valoare nominală de 10 lei către Chaadouh Tarek, cetăţean sirian

Potrivit documentului  în urma contractului de cesiune de părţi sociale încheiat, structura capitalului social, precum şi participarea asociaţilor la profit şi pierderi se prezintă astfel:

societatea are un capital social subscris şi vărsat de 200 lei, împărţit în 20 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare. Aportul la capitalul social subscris şi vărsat şi implicit participarea la beneficii şi pierderi se prezintă după cum urmează:

- Chaadouh Mostafa deţine 1 parte socială, în valoare nominală de 10 lei, şi în valoare totală de 10 lei reprezentând 5% din capitalul social, participarea la pierderi cât şi beneficii de 5%;
-Chaedouh Mhd Ziad deţine 2 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, şi în valoare totală de 20 lei reprezentând 10% din capitalul social, participarea la pierderi cât şi beneficii de 10%;

-Chaadouh Tarek deţine 17 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, şi în valoare totală de 170 lei reprezentând 85% din capitalul social, participarea la pierderi cât şi beneficii de 85%.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 274 din data de 19 ianuarie 2024.




Despre Tarek Fruits SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 25 ianaurie, societatea are sediul pe Strada Bratislava, Nr. 18, Constanța, Județ Constanța.  

Tarek Fruits SRL are ca obiect de activitate comerț cu ridicata al fructelor și legumelor.  

Asociați sunt  Chaadouh Mostafa, Chaedouh Mhd Ziad, Chaadouh Tarek. Administrator este Chaadouh Tarek, cetăţean sirian. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:



Firmă nouă la Constanța. Iată cine și-a deschis afacere

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Muun&Hobby Fruits SRL are administrator nou!

16 Jan 2024 709