Firme Constanța Schimbare semnificativă la Nord Marine SRL. Societatea își schimbă sediul social


Nord Marine SRL, societate cu sediul în municipiul Constanța, Incinta Port, Clădirea Administrativă Bursa Veche, a luat o decizie semnificativă în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Asociaților din data de 06.11.2023. Asociații, reprezentați de Bon Marine Union LTD. prin Georgi Pavlov Bonin, Kaikamajozov Emil Dimitriov și Marinescu Lale au aprobat cu voturi unanime schimbarea sediului social al societății. 

Hotărârea a fost luată cu respectarea legalității și prevederilor Actului Constitutiv al societății, cu voturile asociaților, reprezentând 100% din capitalul social total al  Nord Marine SRL. Astfel, noul sediu social este stabilit la adresa din mun. Constanța, str. Mihai Viteazu nr. 43A, județul Constanța. 

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 274 din data de 19 ianaurie 2024.


Despre Nord Marine SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 25 ianaurie, societatea a fost înființată la data de 26 martie 2004. Firma are sediul, așa cum precizam anterior, în mun. Constanța, str. Mihai Viteazu nr. 43A, județul Constanța.  

Nord Marine SRL are ca obiect de activitate activități de servicii anexe transportului pe apă.  

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 2.082.981 lei, un profit de 10.669 lei la un număr de 10 angajați.

Asociați sunt Kaikamdjozov Emil Dimitrov din Bulgaria, Lale Marinescu din Constanța, Bon Marine Union LTD, din Bulgaria.   

Administrator este Marinescu Laurențiu Alin. 



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 


Amintim că în luna mai a anului trecut, Nord Marine SRL solicita ca celebra companie GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Valentin Comănescu, să intre în insolvență!

Conform Portalului instațelor de judecată, Nord Marine SRL are calitatea de creditor, iar GSP Offshore SRL este debitor.
   



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme ConstanțaKamy Bio Prod SRL și-a schimbat sediul social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Numărul creditorilor a ajuns la 34 Se cere insolvența GSP Offshore SRL! Tribunalul Constanța amână cauza pentru o eventuală solutionare pe cale amiabilă

04 Feb 2024 9125

Firme Constanța Firmă de arhitectură deschisă în municipiu. Iată cine o conduce

24 Dec 2023 2814

GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Valentin Comănescu, nu va intra în insolvență!

13 Jun 2023 4360

Vești proaste din instanță pentru Gabriel Valentin Comănescu! Sumele sunt enorme

10 Jun 2023 4905

Nord Marine SRL cere insolvența GSP Offshore SRL, administrată de Gabriel Valentin Comănescu!

26 May 2023 2433

Ce a decis Consiliul de Supraveghere al Gazpromneft Marine Bunker Balkan. Compania a amenajat Digul de nord pentru acostarea navelor, în Portul Constanța

05 Aug 2022 2213

Claudia Radu, revocată din funcţia de administrator al firmei Sargeant Marine România SRL

11 Jun 2019 1508