Firme Constanța Tonomat Star SRL și-a schimbat sediul social

foto: Unsplash
Tarce Vasile Ioan, în calitate de asociat, deţinând 30% din capitalul social, şi Maganu Bogdan, în calitate de asociat, deţinând 70% din capitalul social au luat o decizii importante pentru firma Tonomat Star SRL.

Este vorba despre cooptarea lui Sandulescu George Paul, în calitate de asociat.

O altă decizie vizează cesionarea la valoarea nominală a 13 părţi sociale deţinute de asociatul Tarce Vasile Ioan, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 130 lei, către asociatul Sandulescu George Paul.

Cesionarea la valoarea nominală a 4 părţi sociale deţinute de asociatul Maganu Bogdan, în valoare nominală de 10 lei, în valoare totală de 40 lei, către asociatul Sandulescu George Paul.

Potrivit documentului, ca urmare a cooptării şi a cesiunii, capitalul social al societăţii Tonomat Star - S.R.L. în valoare de 1.000 lei, împărţit în 100 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, va aparţine asociaţilor astfel:

-Tarce Vasile Ioan - 17 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 170 lei, reprezentând 17% din capitalul social;
-Maganu Bogdan - 66 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 660 lei, reprezentând 66% din capitalul social;
-Sandulescu George Paul - 17 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare totală de 170 lei, reprezentând 17% din capitalul social.
Participarea la beneficii şi pierderi va fi egală cu cota de participare la capitalul social al societăţii.

De asemenea, s-a decis schimbarea sediului social al societăţii din mun. Mangalia, str. George Murnu, bl. E,, jud. Constanţa, în mun. Mangalia, str. Oituz nr. 28, jud. Constanţa.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3447 din data de 02 august 2023.




Despre Tonomat Star SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 09 august 2023, societatea a fost înființată la data de 15 iunie 2010. Firma are noul sediu, așa cum precizam anterior, în municipiul Mangalia, str. Oituz nr. 28, jud. Constanţa.

Firma are ca obiect de activitate comerț cu ridicata nespecializat.  

Asociați sunt Maganu Bogdan (numele lui mai figurează și în firma Seaside Tours SRL) și Tarce Vasile Ioan (numele lui mai figurează și în firma  (numele lui mai figurează și în firma Seaside Tours SRLși Romvivat SRL), care este și administrator. 

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Firme Constanța. Cine a fost cooptat în societatea Mandarin Vama Veche SRL

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.