Firme Constanța Un cetățean italian se retrage dintr-o firmă de construcții de la malul mării, la un an de la înființare

Adunarea Generală a Asociaților Alfa Engineering Construction - S.R.L. a avut loc în mai 2023, iar rezultatul discuțiilor s-a concretizat prin hotărârea publicată la data de 22 iunie 2023 în Monitorul Oficial al României.
 
Mai precis, asociații Meric Cenk Yigit, deţinător a 50% din părţile sociale ale societăţii, Parati Vittorio, cetăţean italian, deţinător a 50% din părţile sociale ale societăţii, au decis următoarele:
 
„Art. 1. PARATI VITTORIO se retrage din societate şi cesionează la valoare nominală cele 10 părţi sociale în valoare totală de 10.000, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii către MERIC CENK YIGIT.

În urma cesiunii, structura participării acţionarilor la capitalul social al societăţii Alfa Engineering Construction va fi următoarea:
1.MERIC CENK YIGIT, deţinător a 100% din părţile sociale ale societăţii.

Capitalul social subscris şi vărsat este de 20.000 lei divizat în 20 părţi sociale, fiecare parte socială fiind în valoare de 1.000 lei”.

 Alfa Engineering Construction - S.R.L.
 

Conform termene.ro, firma este fondată în anul 2022. Datele financiar epentru 2022 arată un număr mediu de 13 angajați, la o cifră de afaceri de 378.916 lei, cu o pierdere de 65.556 lei. Sediul social este pe strada A.S. Pușkin nr. 28, municipiul Constanța. Activitatea principală conform codului CAEN este reprezentată de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
În ianuarie 2022 firma avea sediul social pe strada sg. Nicolae Grindeanu, iar din martie anul curent s-au mutat pe strada A.S. Pușkin. Așa cum aminteam mai sus, asociat unic a rămas cetățeanul turc Meric Cenk Yigit, acesta fiind și administratorul companiei.  
 
Meric Cenk Yigit mai este asociat în Framcier Import Export SRL, cât și în Kumsal Invest Construct SRL.


Citește și:

Afaceri ConstanțaSchimbări în acționariatul societății Framicer Import Export SRL


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.