Firme Tulcea Schimbări în Caza Vlad Hunt SRL. Liliana Cazacencu, asociat unic și administrator

 

 
  • Firma Caza Vlad Hunt SRL a fost înființată în anul 2014, iar obiectul de activitate este „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.225, din data de 22 septembrie 2023, a fost publicată decizia din data de 31 august 2023 a societății Caza Vlad Hunt SRL.
 
Astfel, Liliana Cazacencu, născută în municipiul Constanța, în calitate de moștenitor al defunctului Vlăduț - Petre Cazacencu, ce deţinea 20 de părţi sociale, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, a decis: 
 
Art. 1. Societatea îşi poate continua activitatea cu respectarea condiţiilor de formă şi publicitate cerute de lege cu moştenitorii asociatului defunct Vlăduț – Petre Cazacencu.
 
Art. 2. Conform prevederilor certificatului de moştenitor, cele 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, cu o valoare totală de 200 lei, deţinute de către asociatul defunct Vlăduț – Petre Cazacencu, vor aparţine moştenitorului Liliana Cazacencu.
 
Art. 3. Drept urmare, capitalul social de 200 lei, împărţit în 20 părţi sociale a câte 10 lei partea socială, este deţinut de către asociata Liliana Cazacencu, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participarea la profit şi pierderi este de 100%.
 
Art. 4. Se revocă din calitatea administrator defunctul Vlăduț - Petre Cazacencu.
 
Art. 5. Se numeşte în calitate de administrator Liliana Cazacencu, cea care va avea puteri depline şi nelimitate pentru o perioadă de 90 de ani, începând cu data de 31 august 2023.

 
Art. 6. Se aprobă textul complet al actului constitutiv al societăţii actualizat.
 

Despre Caza Vlad Hunt SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 25 septembrie 2023, firma Caza Vlad Hunt SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este la Victoria, în județul Tulcea, iar obiectul de activitate este „Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
În 2022, Caza Vlad Hunt SRL a avut o cifră de afaceri de 225.807 lei, un profit de 41.374 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.
 
Platforma termene.ro informează că Caza Vlad Hunt SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Washy Agigea și-a schimbat denumirea în Lay Constructions & Landscape. Care este noua activitate principală

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Tulcea Liliana Cazacencu s-a retras din Caza Vlad Hunt SRL

09 Oct 2023 849