Idei de ținute pentru Revelion. Cum să alegi vestimentația pentru o atmosferă festivă

foto: Pexels   
Alegerea ținutei pentru noaptea de Revelion poate depinde de mai mulți factori, cum ar fi locația petrecerii, preferințele personale și condițiile meteorologice. Iată câteva sugestii pentru alegerea ținutei de Revelion:

La o petrecere elegantă sau gală, femeile pot purta o rochie lungă sau midi, sau chiar un costum elegant, pot fi alegeri potrivite. Accesorizează cu bijuterii strălucitoare pentru un plus de eleganță, iar pentru bărbați ar merge un costum complet sau un sacou asortat cu o cămașă și pantaloni eleganți sunt opțiuni ideale. Poți adăuga un papion sau o cravată pentru un plus de rafinament.

Dacă mergeți la o petrecere casual-chic, femeile pot alege o rochie cocktail, o fustă midi sau o combinație de pantaloni și top chic pot fi alegeri potrivite. Optează pentru culori vibrante sau detalii strălucitoare, iar bărbații o cămașă bine croită sau un pulover stylish cu pantaloni chino pot crea o ținută casual-chic. Adaugă un ceas elegant sau o pereche de pantofi de calitate.

Dacă anul acesta ați optat pentru o petrecere tematică sau costumată, în funcție de tema petrecerii, poți opta pentru costume tematice sau accesorii care să se potrivească atmosferei festive.

Petrecere în aer liber sau la destinație exotică în acest an pentru unii dintre noi. Femeile pot alege o rochie lejeră, un jumpsuit sau o fustă lungă pot fi alegeri confortabile și potrivite pentru o petrecere în aer liber, iar bărbații pantaloni chino și o cămașă lejeră sau chiar o pereche de șorturi cu o cămașă pot fi opțiuni relaxate și în tendință.

Dacă avem petrecere acasă sau într-un cadru intim, ținută mai casual, dar îngrijită, cum ar fi blugi eleganți sau o rochie casual-chic, poate fi potrivită pentru o seară petrecută acasă sunt perfecți 

Pentru o petrecere în club sau bar, o ținută semnificativă pentru o noapte în club poate include o rochie scurtă și accesorii îndrăznețe la femei. Pentru bărbați, merge o cămașă modernă cu pantaloni de club sau chiar un outfit all-black pot crea un look potrivit pentru atmosfera de club.

Înainte de toate, confortul este cheia! Asigură-te că alegerea ținutei tale te face să te simți bine și să te bucuri de sărbătoare în deplinătate.




Citește și:

Tradiții pentru ultima zi din an. Alimente specifice în noaptea de Revelion pentru a atrage norocul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„E un monstru” Mărturia tinerei care susține că a fost bătută de Florin Salam, într-un hotel

16 Jan 2024 1136

Agresiune în familie! Bărbat de 71 de ani, agresat de nepot în noaptea de Revelion. Făptașul, reținut

07 Jan 2024 829

IPJ Brăila Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

03 Jan 2024 516

MAIMobilizarea maximă a fost asigurată în Noaptea dintre Ani

03 Jan 2024 507

ISU BihorPeste 130 de intervenții și misiuni ale salvatorilor bihoreni în minivacanța de Revelion

03 Jan 2024 484

IPJ SibiuPolițiștii sibieni continuă acțiunile specifice

03 Jan 2024 520

ISU IalomițaBilanțul misiunilor gestionate de pompierii ialomițeni în minivacanța de Revelion

03 Jan 2024 475

IGSUBilanț de Revelion 2023-2024

03 Jan 2024 440

IGSU Bilanț de minivacanța de Revelion. Iată ce misiuni au rezolvat pompierii

03 Jan 2024 634

Constantin Budescu, fotbalistul de la Farul Constanța, și-a etalat talentul muzical în seara de Revelion

03 Jan 2024 1270

Incident cu armă de foc la petrecerea de Revelion. Un deputat este investigat

02 Jan 2024 897

Oficial de la IPJ Constanța despre scandalul izbucnit după accidentul din noaptea de Revelion în care a fost implicată o mașină de poliție (VIDEO)

02 Jan 2024 1673

Scandal pe strada Liliacului din Constanța după accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție! Jandarmii, chemați în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Jan 2024 2373

Mureş Bărbat reţinut după ce şi-a împuşcat vecinul în picior în noaptea de Anul Nou

01 Jan 2024 953

Clotilde Armand continuă lupta politică inclusiv de Revelion „Anul 2024 să fie unul fără PSD-PNL la putere în Sectorul 1 și în București!”

01 Jan 2024 922