În căutarea mamei din Tulcea O tânără își caută mama după ce a fost dată spre adopție la scurt timp după naștere


O tânără în vârstă de 27 de ani ce a fost dată spre adopție la scurt timp după naștere își caută cu disperare mama biologică. Postarea sa a fost făcută pe grupul „Copiii niciodată uitați ai României”. 

Am fost transferată la leagănul de copii din BABADAG, TULCEA până când un an mai târziu, am fost adoptată de doi părinți minunați cărora le mulțumesc pe această cale pentru că m-au crescut, le mulțumesc pentru tot,  se arată în conținutul postării. 


Iată postarea de pe pagina The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României: 

SALUTĂRI TUTUROR


Cândva, pe când aveam numai câțiva anișori am aflat că sunt o fetiță adoptată. Deși eram micuță a fost destul ca eu sā îmi dau seama că de fapt originea mea vine din altă parte. De atunci din ce in ce mai mult gândul meu era la trăsăturile mamei mele biologice și la faptul că puteam să ne întâlnim undeva întâmplător și că nu ne cunoaștem și că vom merge mai departe ca două străine.

Numele meu la naștere a fost NICA MĂDĂLINA și sunt născută la data de 9 iulie 1996 în localitatea BRĂILA, județul BRĂILA.

Mai apoi am fost transferată la leagănul de copii din BABADAG, TULCEA până când un an mai târziu, am fost adoptată de doi părinți minunați cărora le mulțumesc pe această cale pentru că m-au crescut, le mulțumesc pentru tot.

Știu despre mama mea că se numea atunci NICA GEORGETA și că era din localitatea TOPOLOG, TULCEA și mai știu de existența altor frați, posibil 4, pe care tare mult îmi doresc să-i cunosc.

Fiecare zi pentru mine e o nouă speranță, mă rog mereu lui Dumnezeu să mi-o trimită în cale, pe mama măcar o clipă să pot să-i mulțumesc că mi-a dat viață.

Îmi imaginez deja la cum ar fi întâlnirea noastră, probabil as fi foarte emoționată deoarece aștept acest moment de atâta amar de ani.
Mama, am nevoie de tine..vreau să te văd să te îmbrățișez și să îți povestesc multe și de toate.

Te aștept cu dor!

Fiica ta!

Vă rog oameni buni, să îmi fiți alături și să mă susțineți cu multe DISTRIBUIRI numai așa poate ajunge și la mama mea și la frățiorii mei.

Vă mulțumesc anticipat!


foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României


Citește și:

Femeie adoptată în Franța își caută familia biologică din Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier cu persoana încarcerată în județul Tulcea. Un elicopter SMURD din județul Constanța intervine (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 482

Licitații Tulcea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina modernizează portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

27 Apr 2024 277

IPJ Tulcea, la Ziua Porților Deschise a Aeroportului Internațional ,,Delta Dunării" (FOTO)

27 Apr 2024 237

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1524

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 496

Biblioteca Județeană Panait Cerna din Tulcea sărbătorește 40 de ani de existență (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 423

OMD Municipiul Tulcea a lansat noul brand turistic al orașului - Tu și Tulcea! (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 506

Maestrul Gogu Neagoe va face parte din juriul Festivalului Internațional Multietnic al Păstoritului, de la Sarighiol Deal, Beidaud și Tulcea

26 Apr 2024 406

Tulcea Ecologizări, în cadrul programului Săptămâna Verde

26 Apr 2024 307

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1462

ARBDD Programul Național Săptămâna Verde 2023-2024, la final

26 Apr 2024 350

Administrația Fondului Imobiliar A început comercializarea cărnii de miel și ied în interiorul halelor de lactate în unele piețe din Constanța

26 Apr 2024 489

Tulcea De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor

26 Apr 2024 325

Ziua Porţilor Deschise la Aeroportul "Delta Dunării" din Tulcea! Punctul culminant al evenimentului va fi un spectaculos show aviatic şi paraşutism

26 Apr 2024 620

Schimbări în cadrul Dana Africana SRL, firma unei femei din Tulcea

25 Apr 2024 437