Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

Foto: CJ TulceaHoria Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, la o întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu, eveniment organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate teme de interes pentru agenții economici din turism, printre care prevenirea încălcării prevederilor legale ce reglementează domeniul turismului, stabilirea modului de aplicare a sancțiunilor contravenționale, oportunități de finanțare și dezvoltare, implementarea sistemului național e-factura, prezentarea ofertei de școlarizare în domeniul HoReCa.

În cadrul evenimentului, Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea a apreciat evenimentul organizat astăzi la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea:

„Este o acțiune lăudabilă a Instituției Prefectului – Județul Tulcea, pentru că îi aduce la masa discuțiilor pe cei care controlează și pe cei care sunt controlați. De asemenea, este admirabil accentul pus pe prevenție: aceasta ar trebuie să fie relația cu agentul din turism, mai ales că nu trăim vremuri extraordinare (dată fiind perioada pe care o tranzităm – am avut o pandemie, iar acum avem un război la graniță). Toți agenții economici trebuie lăsați să se dezvolte, bineînțeles într-un cadru legal. Este important să îi sprijinim, să avem înțelepciune și să îi îndrumăm“, a transmis Horia Teodorescu.

În același cadru, președintele Teodorescu a vorbit și despre implicarea Consiliului Județean Tulcea în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea turistică a spațiului nord-dobrogean:

„Județul Tulcea și-a asumat faptul că turismul constituie un pilon de dezvoltare al acestei zone. În acest sens, noi, Consiliul Județean Tulcea, ne-am concentrat pe componenta de conectivitate, de a ușura accesul turistului către destinație: este important să avem drumuri bune, să avem aeroport, să avem porturile, podul peste Dunăre, faleza etc“, a mai precizat șeful Executivului județean.

Citește și: 

Alertă meteo! Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vijelii, averse torențiale și grindină

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ziua Porţilor Deschise la Aeroportul "Delta Dunării" din Tulcea! Punctul culminant al evenimentului va fi un spectaculos show aviatic şi paraşutism

26 Apr 2024 671

Prima ediție a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, deschisă la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 499

Consiliul Județean Tulcea, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

29 Mar 2024 454

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, candidează pentru un nou mandat

23 Mar 2024 654

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1913

Licitații Tulcea Mega Edil SRL, peste 16,07 milioane de euro de la Consiliul Județean Tulcea, prin licitație deschisă! Va întreține drumurile din Est și Vest (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 616

Licitație organizată de Consiliul Județean Tulcea, contestată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

18 Mar 2024 450

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 2085

Spectacolul aniversar "Glasul Străbunilor - 10 ani", la Jijila, județul Tulcea (GALERIE FOTO)

09 Mar 2024 667

Întâlnire hibrid între operatorii economici din România și cei din Qatar organizată la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Feb 2024 549

Prețul a crescut cu 10% Modificări în cadrul contractului ce prevede lucrări de eficientizare energetică a Spitalului Județean Tulcea (DOCUMENT)

15 Feb 2024 778

Contractul adjudecat de Ramali Construct SRL și Opscape Hub SRL de la CJ Tulcea, privind eficientizare energetică a unui imobil a fost modificat (DOCUMENT)

14 Feb 2024 744

Ședință solemnă a CJ Constanța și CJ Tulcea cu ocazia Zilei Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO

14 Nov 2023 1148

Licitații Tulcea Primăria Murighiol, contract cu firma președintelui CJ Tulcea, Horia Constantinescu, pentru sistemul de canalizare. Cu ce firme va lucra Condor SRL (DOCUMENT)

13 Nov 2023 1242

Concesiune inițiată de Consiliul Județean Tulcea trimisă de CNSC pe masa magistraților

25 Jul 2023 825