Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO


 
  • PNL Tulcea a început să-și prezinte candidații pentu funcțiile de primar în orașele și comunele județului Tulcea. Vineri, 15 martie, PNL a prezentat 11 candidaţi noi pentru primăriile comunelor tulcene.
  • La eveniment au fost prezenți: președintele PNL Tulcea Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, George Șișcu, deputat PNL, candidat la funcția de președinte al CJ Tulcea, Doina Săcui, președinta OFL Tulcea, deputatul Michael Gudu, Alexandru Filip, vicepreședinte al PNL Tulcea, George Șinghi, viceprimarul municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, administratorul municipiului Tulcea, Mihai Huleni, vicepreședinte al CJ Tulcea

Filiala Tulcea a Partidului Naţional Liberal a prezentat, vineri, 15 martie, 11 candidaţi noi pentru primăriile comunelor tulcene. În prezenţa conducerii partidului, noii candidaţi s-au prezentat publicului şi şi-au exprimat încrederea că vor câştiga alegerile din localităţile lor pe data de 9 iunie. Odată cu evenimentul din 15 martie, PNL Tulcea anunță că este pregătit să câştige alegerile, făcând astfel din Tulcea un judeţ liberal.

„În apropierea alegerilor care vor fi pe 9 iunie 2024, noi începem să ne prezentăm candidații pentu funcțiile de primar în orașele și comunele județului Tulcea. Azi (15 martie 2024) avem o primă întâlnire cu 11 dintre cei care vor candida pentru funcția de primar. Sunt colegi tineri, care au de spus lucruri frumoase și de făcut multe pentru comunitățile lor atunci când vor câștiga alegerile. Le dorim să aibă succes și să știe că este o onoare să lucrezi în slujba comunității. Atunci când ai onoarea de a fi primarul unei localități, prin votul pe care lumea ți l-a acordat arătrându-ți încerderea, tu ai o muncă extraordinar de responsabilă, frumoasă, pentru ca poți produce lucruri bune pentru cetățeni!“, a spus președintele PNL Tulcea Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea.
 





„Pe drumul pe care ați pornit nu veți merge niciodată singuri. Vom fi altături de voi și vă asigur de tot sprijinul meu. Rezultatele pe care le veți obține după 4 ani de mandat vă vor îndrepăți să mai candidați pentru un alt mandat. Trebuie să demonstrăm că reprezentanții PNL-ului în conducerea UAT-urilor fac o treabă bună și rezultatele muncii lor vor fi apreciate de locuitorii comunelor lor. Le spun Bun venit în PNL, deoarece sunt persoane care candidează prima data din partea PNL. ÎI îndemn să fie mândri, demni, implicați și, cu cu efortul pe care îl vor depune, vor obține rezultate“, a punctat George Șișcu, deputat PNL, candidat la funcția de președinte al CJ Tulcea.




La eveniment a fost prezentă și Doina Săcui, președinta OFL Tulcea.

„Felicit doamnele pentru curajul de intra într-o asemenea competiție. Felicitări domnilor, pentru că împreună făcem echipă. Determinarea dvs este un exemplu și pentru alte doamne de a intra în politică. Împreună vom ajunge la acel final frumos, adică la reușita acestei competiții“, a subliniat Doina Săcui, președinta OFL Tulcea.

 

„M-am implicat mult în tot ceea ce înseamnă problemele județului. De profesie sunt economist și fac parte din organizația femeilor antrepenori la nivel de țară. Știu că în politică este nevoie de oameni activi. Vreau să mulțumesc echipei județene a PNL care mi-a oferit acestă încredere și au înțeles că și în politică este nevoie de oameni pregătiți profesional. Comuna Baia are o importanță mare pentru județul Tulcea. Consider că experiența mea este binevenită pentru a construi la nivelul comunei Baia. Sunt soție de preot și implicarea mea în viața comunei Baia a fost amplă. Îi asigur pe locuitori că viața lor se va schimba în bine. Eu sunt omul care nu doar promite, ci și care face“, a transmis Liliana Marinescu, candidat PNL la Primăria Baia.

„Sper să reusesc să duc Cerna acolo unde îi este locul. Să dezvoltăm comuna economic, cultural și din punct de vedere turistic“, a transmis Andreea Tanur, candidat PNL la Primăria Cerna.



„Nu am mai făcut până acum politică. Dar conducerea PNL mi-a spus că pot să intervin pozitiv în viața comunității din care fac fac parte. Sunt hotărâtă și dornică să fac o schimbare în bine în comuna mea. În  acest moment am senzația că lucrurile stau pe loc, iar comuna Peceneaga are un potenția turistic și economic foarte mare. Îmi doresc să le pun în valoare. Sper să și reușesc și să ne reîntâlnim peste câțiva ani cu rezultate foarte bune“, a menționat Viorica Toader, candidatul PNL pentru primăria Peceneaga.

„M-am implicat timp de 20 de ani în dezvoltarea comunei Luncavița, pe care o iubesc. Vreau să mă implic la un nivel mai mare și sunt convins că vor reprezenta această funcție cu deosebită mândrie  și voi readuce comuna acolo unde merită să fie, adică în topul comunelor la nivel național, dar și european. Cunosc problemele comunei, poveștile oamenilor, pe care îi apreciez și stimez. Voi lucra pentu dezvoltarea comunei și deja o văd cum va arăta peste 4 ani! Pentru oamenii din Luncavița merită să mă implic în funcția de primar!“, a menționat  Marian Ilie, candidatul PNL pentru Primăria Luncavița.



 

„Sunt profesor și după 20 de ani de muncă în care am acumulat o bogată experiență în fondurile europene cunosc procedurile și procesele. Am simțit întotdeauna că Sarichioi este acele loc care rămâne pentru noi acasă. Este o zonă cu potențial turistic și economic și cred ca am determinarea necesară pentru a exploata acest potențial”, a declarat Alexandru Averian, candidatul PNL pentru Primăria Sarichioi.


„Vreau să mulțumesc domnilor deputați, domnului predeședinte pentru încrederea acordată. Candidez din partea PNL pentru a dezvolta comunitatea din care fac parte“, a menționat Dănuț Pușcasu, viceprimar cu atribuții de primar, candidat la primăria I.C.Brătianu.



„Sunt absolvent al Facultații de drept, iar acum sunt administratorul unei firme de transport. Mă consider un viitor primar pentru că știu foarte bine care sunt nevoile comunei și ale cetățenilor. Îmi doresc ca oamenii din localitate să vina la primărie ca la a două lor casă, unde să-și expună nevoile și probleme pe care le au și, împreună, să le rezolvăm“, a transmis Grișa Panait, candidat la primăria Carcaliu.

„Am fost trei mandate primarul comunei Niculițel. Am muncit mult, iar  rezultatele au apărut. În 2015, comuna Niculițel era nominalizată în topul celor mai frumoase comune din județul Tulcea, alături de Lucavița și Jurilovca. În 2020 cetățenii au ales altceva și constat că, după patru ani, proiectele mele nu sunt începute. După 4 ani, unele proiecte lăsate de mine nu sunt începute, iar altele nu sunt terminate. Acum lumea mă întreabă  dacă mai candidez și le-am spus că Da. Niculițel merită mai mult”, a anunțat Florin Pascale, candidat la Primăria Niculițel.


 

„Îmi doresc să mă implic mai mult. Am fost viceprimar timp de patru ani și știu cum sunt cetățenii. Am văzut care sunt problemele și vreau ca oamenii să fie primiți la primărie cu căldură. Îmi doresc mult mai multă dezvoltare și aproprere de cetățeni. Sunt multe probleme și vreau să mă implic”, a susținut Cătălin Mocanu, candidatul pentru Valea Nucarilor.


„Sunt maistru militar în rezervă. Am luat decizia de a candida pentru că vreau să reprezint locuitorii comunei cu mândrie. Vreau să aduc îmbunătății în viața de zi cu zi a locuitorilor, dar și în domeniile cheie, cum ar fi: educație, sport, cultură. Nevoilor și problemele locuitprilor le cunosc și cred că această decizie de a candida a fost inspirată. Nu noi dezamăgi!”, a punctat Gabriel Neacșu, candidatul pentru comuna Ostrov.



 

„Sunt sigur că voi face ca această comună să fie una din fruntașele județului”, a dezvăluit Nicolae Arnăutu, candidat la primăria Mihail Kogălniceanu.

 

Ştefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, va candida pentru un nou mandat



Totodată, reprezentanţii PNL au comunicat că aceasta a fost doar prima dintre lansări, urmând ca în săptămânile viitoare partidul să prezinte numele tuturor celor care vor candida pentru primăriile oraşelor şi comunelor tulcene.

"Oamenii aceştia nu candidează pentru o funcţie, candidează pentru că în comunităţile lor este nevoie de dezvoltare, este nevoie de comunicare. Oamenii aceştia candidează pentru că văd oportunităţi care sunt lăsate în urmă. Pe toţi aceşti candidaţi îi caracterizează curajul, curajul de a transforma localitatea lor în ceea ce trebuie", a anunțat Ştefan Ilie, preşedintele PNL Tulcea şi totodată primarul municipiului Tulcea.

Totodată, primarul Ştefan Ilie a confirmat că va candida pentru un nou mandat. "Nu m-am gândit niciodată să nu mai candidez la funcţia de primar al Tulcei. Ar fi o dovadă de laşitate faţă de tulceni să nu continui proiectele pe care le-am început. Sper că ne vom bucura cu toţii pe 10 iunie, nu doar pentru recâştigarea Primăriei Tulcea, ci şi pentru câştigarea Consiliului Judeţean Tulcea şi a unui număr cât mai mare de primării", a menționat primarul Ştefan Ilie.


 

"Îi asigur pe noii candidaţi că pe drumul pe care au pornit nu vor merge niciodată singuri. Eu îi asigur de tot sprijinul meu ! Când liderii fac lucruri bune, oamenii buni apar şi se duc lângă lideri. E cazul celor care au venit lângă noi astăzi. Sunt un om de echipă şi un om care acordă foarte multă încredere oamenilor. Le doresc tuturor să aibă în spate o echipă cum am eu în competiţia pentru şefia Consiliului Judeţean. Asta îmi dă încredere că împreună vom câştiga alegerile pe 9 iunie", a mai spus George Şiscu, deputat şi candidat al PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Tulcea.

Pentru a-și arăta susținerea față de cei care și-au asumat candidatura pentru alegerile din 9 iunie, în cadrul conferinței de presă au fost prezenți importanți lideri ai PNL Tulcea: Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea și primarul municipiului Tulcea, George Șișcu, deputat și candidat la președinția CJ Tulcea, deputatul Michael Gudu, Alexandru Filip, vicepreședinte al PNL Tulcea, George Șinghi, viceprimarul municipiului Tulcea, Nicolae Bibu, administratorul municipiului Tulcea, Mihai Huleni, vicepreședinte al CJ Tulcea, Doina Săcui, președinta OFL Tulcea.

​Alături de aceștia au fost și o serie de primari în funcție care le-au urat succes noilor colegi și care au confirmat că vor candida pentru un nou mandat: Georgian Caraman, primarul orașului Babadag, Gheorghe Năstase, primarul comunei Somova și Enache Dumitru, primarul comunei Stejaru.





Citește și:

LIVE VIDEO-TEXT: PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 433

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă

13 Apr 2024 803

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1885

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

15 Mar 2024 2297

LIVE VIDEO-TEXT PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

15 Mar 2024 1283

#Dobrogea145 George Șișcu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

20 Nov 2023 860

#Dobrogea145 Michael Gudu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

20 Nov 2023 1007

Declarații de avere Liberarul Michael Gudu a vândut în 2022 o casă și un teren (DOCUMENTE)

24 Sep 2023 1206

Averea și interesele lui George Șișcu, deputat de Tulcea (DOCUMENT)

22 Sep 2023 1487

Liderul PNL, Nicolae Ciucă „Din punctul meu de vedere, pe teritoriul României, oamenii sunt în siguranţă“

08 Sep 2023 847

Captarea, tratarea și distribuția apei Cum a intrat în faliment Aqua Valea Teilor SRL, firmă controlată de Primăria Valea Teilor, din Tulcea! Povestea oficială din instanță!

07 Jun 2023 2367

#Dobrogea144 George Șișcu deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1240

Avocatul Corina Geanina Terci, noul subprefect al județului Tulcea este membru PNL

05 Oct 2022 1585

Primăria Constanța închiriază personal prin intermediul firmei unui fost liberal din Tulcea. Între timp Pericleanu a intrat în partidul lui Ludovic Orban (DOCUMENT)

09 Jul 2022 2202

George Șișcu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din Perioada 1944-1989 (VIDEO)

09 Mar 2022 3750