LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea își prezintă, azi, echipa în perspectiva alegerilor din acest an. Printre invitați se află și Nicolae Ciucă



PNL Tulcea organizează azi, 13 aprilie, un eveniment important la care este prezentată întreaga echipă în perspectiva alegerilor din acest an.

Alături de PNL Tulcea se află și conducerea de la centru, dar și alți lideri din teritoriu. Evenimentul se desfășoară la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

La alegerile din 9 iunie, Organizaţia judeţeană a PNL Tulcea participă cu 32 de noi candidaţi pentru funcţiile de primar în localităţile din judeţ.

UPDATE 1: La eveniment sunt prezenți: președintele PNL Nicolae Ciucă, prefectul județului Constanța Silviu Coșa, vicepreşedintele PNL, Alexandru Filip, primarul municipiului Tulcea, Ştefan Ilie, George Şişcu, candidat la preşedinţia CJ Tulcea, Michael Gudu deputat PNL.

„Fiecare dintre candidații noștri are o experiență, o dedicare și o viziune, de care comunitățile au nevoie, pentru o schimbare inspirată. Un indemn și o promisiune ca fiecare proiect va fi făcut pentru comunitate. Este timpul pentru o schimbare pe care Tulcea o așteaptă de mult timp. Colegii nostri George Siscu și Ștefan Ilie promit ca județul Tulcea va deveni unul model, iar în municipiu va continua dezvoltarea”, a declarat Michael Gudu deputat PNL.




UPDATE 2:
 
„Am devenit primarul municipiului Tulcea acum 4 ani, dar competiția nu s-a terminat. Suntem într-o lupta a constuirii echipelor care să lucreze pentru oraș. Am alături mulți profesioniști  și colegi, care îmi dau curaj să muncesc în continuare pentru Tulcea. Ne dorim ca Tulcea să prospere pentru generațiile viitoare, care nu-și vor mai dori să plece din Tulcea. După 3 ani și ceva de mandat spun că acesta este druml pe care trebuie să mearga orașul.  Am obținut cele mai multe fonduri nerambursabile pentru refacerea drumurilor, a școlilor, a spațiilor verzi, a canalizării, a centrelor pentru persoanele cu dezabiilități. Am am obținut cele mai multe fonduri europene de până acum. Sunt proiecte care depășesc 800 de milioane de lei, care astăzi se află în diferite stații de execuție sau licitație și care vor aduce un mare plus orașului nostru. Am ascultat vocea locuitorilor și am redat viața zonelor din oraș,  care au fost lăsate în paragină. Scopul meu este de a constui echipe dedicate oamenilor, care să fie demne de încrederea tulcenilor. Acțiunile mele sunt pentru dezvoltarea orașului. Acum candidez cu și mai mult curaj!“, a spus Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea.
  UPDATE 3:

„Avem 11 doamne care candidează la primăriile din județul Tulcea“, a transmis Michael Gudu deputat PNL.




Deputatul PNL George Șișcu,
candidat la președinția CJ Tulcea, le-a spus celor prezenți că verasă fie președintele unor tulceni bucuroși că locuiesc în acest județ.
 

„Fac politică din 1996 în PNL. Am fost și eu sfătuit, ca și alți colegi, să trec la PSD, dar am refuzat! Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și nu vă voi dezamăgi. Sunt convins că vom avea un rezultat bun. Organizația PNL Tulcea nu a pierdut niciodată alegerile, decât funcția de președinte a Consiliului Județean Tulcea! Dar, de data asta, sunt sigur că vom ieși învingători! Nu mă gândesc la funcția de președinte al CJ, la acest fotoliu ca la un jilț, pe care să mă așez și îmi da cineva un sceptru, vreau să fiu președintele unor tulceni mulțumiți, bucuroși că locuiesc în acest judet. Nu sunt parlamentarul doar al colegilor mei de partid, sunt parlamentari pentru toți primarii din județul Tulcea, pe care i-am ajutat mereu, și vreau să fiu de asemenea președintele tuturor tulcenilor. Vreau ca oamenii să spună ca în județul Tulcea este mai bine. Vreau să fiu președintele unor tulceni bucuroși că locuiesc în acest județ. Nu vreau să fiu președintele colegilor mei de partid. Să punem Tulcea pe locul pe care îl merită. Tot ceea ce vă spun este gândit și simțit de mine și la finalul mandatului să se spună că în Tulcea este mai bine! Nicodată nu veți privi în pământ din cauza mea“, a declarat deputatul PNL George Șișcu, candidat la președinția CJ Tulcea. 





UPDATE 4:

Si la Tulcea, PNL are o echipa de profesioniști, de primari, o echipă dedicată, care nu s-a lăsat intimidată, cu o carieră profesională. Lucru pe care l-am cerut PNL: să deschidă ușile oamenilor care au reușit în meseria lor, care au cu ce să se laude. De aceea felicit conducerea filialei, pe toți membrii și să subliniez următorul aspect: am cerut să ajungem la egalitate de gen în funcțiile de reprezentativite!  
Ieri la Constanța am urcat pe scenă pentru a felicita echipa PNL pentru că au înțeles ceea ce noi ne dorim foarte mult: să ajungem la egalitatea de gen în politică. La Constanța, am numărat 12 doamne candidate. Azi, la Tulcea, iată, avem 11 doamne candidate la primăriile din județ! “, a declarat Nicolae Ciuca, președintele PNL. 

 

 

 „Vă vom spijini de fiecare fată când va fi nevoie. Să fim cu toți soldați în slujba țării și a cetățenilor!“, a mai spus Nicolae Ciucă, președintele PNL.


UPDATE 5.

Cei 32 de candidați noi sunt: 


Paresa Carpov
Primăria Sulina,
Maria Belibrov – 
Primăria Pardina,
George Năstase
Primăria Văcăreni,
Cristina Staicu
Primăria Ceatalchioi,
Cristian Gorgovschi
Primăria Chilia Veche,
Eugen Petrică
Primăria Ceamurlia de Jos,
Valentin Sereev
Primăria Slavă Cercheză,
Dragoş Crivăţ
Primăria Frecăţei,
Sorin Diaconu – 
Primăria Nufăru,
Mihai Sofron -
Primăria Smârdan, 
Carmen Luiza Mocanu –  Primăria Beştepe,
Gabriela Enache - Primăria Topolog,
Ştefana Strejoiu - Primăria Mihai Bravu,
Silviu Popa - Primăria Isaccea,
Ghiocel Pindic - Primăria C.A. Rosetti,
Claudiu Cristian Conţolencu - Primăria Crişan,
Daniel Netotea - Primăria Mahmudia,
Dragoş Cladiade - Primăria Sfântu Gheorghe,
Victor Gondrea - Primăria Jurilovca,
Sterică Paşata - Primăria Beidaud,
Ion Vlăduţa - Primăria Horia,  
Alexandru Averian - Primăria Sarichioi,  
Andreea Tanur - Primăria Cerna, 
Cătălin Mocanu - Primăria Valea Nucarilor, 
Dănuț Pușcasu - Primăria I.C.Brătianu,  
Florin Pascale - Primăria Niculițel,  
Gabriel Neacșu - Primăria Ostrov, 
Grișa Panait - Primăria Carcaliu,
Liliana Marinescu - Primăria Baia,
Marian Ilie - Primăria Luncavița,
Nicu Arnăutu - Primăria M.Kogălniceanu, 
Viorica Toader - Primăria Peceneaga.

Citește și: 

LIVE TEXT + VIDEO: PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!


 Eveniment la PNL Tulcea11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor de la Dunăre

13 Apr 2024 441

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1913

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 2085

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

15 Mar 2024 2326

LIVE VIDEO-TEXT PNL Tulcea lansează, azi, 11 candidați noi pentru primăriile comunelor tulcene (FOTO)

15 Mar 2024 1307

#Dobrogea145 George Șișcu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

20 Nov 2023 867

#Dobrogea145 Michael Gudu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei (VIDEO)

20 Nov 2023 1015

Declarații de avere Liberarul Michael Gudu a vândut în 2022 o casă și un teren (DOCUMENTE)

24 Sep 2023 1214

Averea și interesele lui George Șișcu, deputat de Tulcea (DOCUMENT)

22 Sep 2023 1513

Liderul PNL, Nicolae Ciucă „Din punctul meu de vedere, pe teritoriul României, oamenii sunt în siguranţă“

08 Sep 2023 853

Captarea, tratarea și distribuția apei Cum a intrat în faliment Aqua Valea Teilor SRL, firmă controlată de Primăria Valea Teilor, din Tulcea! Povestea oficială din instanță!

07 Jun 2023 2370

#Dobrogea144 George Șișcu deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1242

Avocatul Corina Geanina Terci, noul subprefect al județului Tulcea este membru PNL

05 Oct 2022 1593

Primăria Constanța închiriază personal prin intermediul firmei unui fost liberal din Tulcea. Între timp Pericleanu a intrat în partidul lui Ludovic Orban (DOCUMENT)

09 Jul 2022 2211

George Șișcu, deputat PNL Tulcea, mesaj de Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din Perioada 1944-1989 (VIDEO)

09 Mar 2022 3756