Ionuț Mihai Răduță, imputernicit șef al al BCCO Constanța! CV, averea și interesele (DOCUMENTE)




Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța are un nou șef! Potrivit datelor noastre, noul șef imputernicit al BCCO este comisar-sef Ionuț Mihai Răduță de la Serviciul Investigații Criminale București.
 
Comisarul sef Răduță vine în locul comisarului-șef Tudorel Dogaru, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.
 
În declarația de avere completată la data de 25 mai 2023, noul șef al BCCO Constanța a consemnat că deține părți din trei terenuri intravilane șituate în Buzău, Brașov și Constanța.
 
Detaliat, din anul 1998, noul șef al BCCO Costanța deține o jumătate dintr-un teren intravilan, din Buzău, în suprafață de 609.60 m2, titulari figurând „Raduta Mihai Ionut, coproprietate cu Raduta Valeriu“, 
 
Din anul 2023, comisarul sef Răduță mai deține, o parte dintr-un teren intravilan, în suprafață de 760 mp., titulari figurând Raduta Elena Andreea și Raduta Mihai Ionut, iar tot din 2023 mai deține o parte dintr-un alt teren intravilan, în Constanța, în suprafață de 20.70 mp, titulari figurând Raduta Elena Andreea și Raduta Mihai Ionut.
 
Noul șef imputernicit al BCCO mai deține părți dintr-o casă de locuit, în Buzău, dar și câte parte din două apartamente - amplasate în Brașov și în Constanța - dobândite în 2023.
 
Șeful BCCO Constanța a mai precizat în declarația de avere un autoturism Hyundai Tucson, fabricat în 2020, bun dobândit prin contract de vânzare cumpărare.

 
Active financiare sunt în total de 18,586 euro și 160 mii lei. 
 

Asta în timp ce venitul salarial consemnat în declarația de avere a fost de: 74,897 de lei de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza și Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, în timp ce soția a încasat, în total, 200,309 de lei de la: Parchetul de pe lângă Tribunalul București, Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a Municipiului București, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, București și Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (stimulent inserție)
 
În declarația de interese completată la data de 13 ianuarie 2023, Răduță Mihai Ionuț a consemnat că este membru Pro Lex.

Conform CV-ului, Răduță Mihai Ionuț (autorul mai multor lucrări) este cadru didactic MAI – Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza – Facultatea de Poliție – departamentul de poliție judiciară și criminalistică, a fost șef birou MAI – DGPMB – Serviciul de Investigații Criminale – Biroul pentru Combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și Grupări Infracționale, dar și împuternicit șef serviciu – Serviciul Investigații Criminale – MAI - DGPMB.

În secțiunea documente pot fi citite: declarația de avere, declarația de interese și CV.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dumitru Bîltag, inspector șef, Catană Daniel Ovidiu, adjunct
Poliția Constanța are șefi noi! Iată cine sunt și ce averi au (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ionuț Mihai Răduță, de la Serviciul Investigații Criminale București, este de azi noul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (SURSE)

08 Nov 2023 4026

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 5 martie 2019

06 Mar 2019 2191