Ionuț Mihai Răduță, de la Serviciul Investigații Criminale București, este de azi noul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța (SURSE)



Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța are un nou șef! 

Potrivit datelor noastre, noul șef imputernicit al BCCO este comisar-sef Ionuț Mihai Răduță de la Serviciul Investigații Criminale București. 

Amintim că, la începutul lunii trecute, comisarul-șef Tudorel Dogaru, comandantul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, din cadrul Poliției Române, s-a pensionat. 

În altă ordine de idei, amintim că miercuri seara, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a susținut o declarație de presă referitoare la Proiectul-pilot de reorganizare a Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Ministrul Predoiu a anunțat și numele noilor șefi noi ai IPJ Constanța: Dumitru Bîltag - inspector șef și adjunct Cătană Daniel Ovidiu. 

Foto cu rol ilustrativ. 

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Șefi noi la IPJ Constanța
LIVE VIDEO. Cătălin Predoiu face declarații! Precizări importante despre reorganizarea IPJ Constanța


Comisarul șef Mădălina Vlangăr, noul șef al IPJ, medalii și decorații! Ordinul Bărbăție și Credință în grad de cavaler (VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ionuț Mihai Răduță, imputernicit șef al al BCCO Constanța! CV, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Nov 2023 2679