Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța, închise mâine UPDATE. ISJ Constanța solicită suspendarea cursurilor, mâine, 27 noiembrie 2023 în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ


UPDATE 2 

În ceea ce privește Universității Ovidius, cursurile se fac conform orarelor. 

Se fac cursurile conform orarelor. Cei care nu ajung vor fi sprijinți cu refacerile, a transmis Valentin Vanghelescu, purtător de cuvânt al Universității Ovidius.



UPDATE-Oficial de la Ministerul Educației 

Ministerul Educației a organizat astăzi, 26 noiembrie, o videoconferință la care au participat Ministrul Educației, Ligia Deca, Secretarul de Stat Sorin Ion și inspectorii școlari generali din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, pentru evaluarea situației din teritoriu și pentru stabilirea pașilor ce vor urma în ceea ce privește activitatea din unitățile de învățământ. 

Potrivit Ministerului Educației, date fiind condițiile meteorologice nefavorabile care au generat închiderea unor drumuri și întreruperea alimentării cu energie electrică în localități din mai multe județe, prin hotărârea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență/la solicitarea Inspectoratelor Școlare Județene, cu aprobarea Ministerului Educației, luni, 27 noiembrie, se suspendă activitatea didactică cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar din județele Brăila, Constanța, Călărași, Galați și Tulcea.

Recuperarea activității didactice pentru ziua de 27 noiembrie se va face la decizia Inspectoratelor Școlare Județene, cu consultarea unităților de învățământ și informarea Ministerului Educației. 

În restul județelor țării, conform informațiilor primite de la inspectorii școlari generali, activitatea didactică nu este afectată. 

Având în vedere că situația este dinamică, Ministerul Educației ține permanent legătura cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene. 

Vom comunica detalii referitoare la eventuale schimbări privind gradul de afectare a activității din unitățile de învățământ, dacă evoluția situației o va impune, mai punctează sursa citată. 



Știrea inițială 

Ca urmare a discuțiilor purtate cu Ministerul Educației și cu Instituția Prefectului - Județul Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a propus către CJSU Constanța suspendarea cursurilor cu prezență fizică pentru luni, 27.11.2023, în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța.

Potrivit ISJ Constanța, hotărârea CJSU se va transmite către Ministerul Educației.

Citește și: 

UPDATEJudețul Constanța, sub avertizări de vreme rea! Se închid școlile? Anunțul ISJ Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Oficial de la ISJ Constanța! Elevii din mai multe școli din județ nu merg mâine la cursuri! Lista școlilor închise mâine

27 Nov 2023 2272

Ministerul Educației Luni se suspendă activitatea didactică cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar din județele Constanța și Tulcea

26 Nov 2023 36204

Școlile de pe raza județului Tulcea vor fi închise mâine

26 Nov 2023 798

UPDATE Județul Constanța, sub avertizări de vreme rea! Se închid școlile? Anunțul ISJ Constanța

26 Nov 2023 5355

Cum a devenit învăţământul de stat din România, din gratuit - cu plată

25 Mar 2021 4782

Constanța. Mai multe unități școlare, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

25 Feb 2020 2718

Județul Constanța Cinci unități școlare, închise parțial din cauza epidemiei de gripă

13 Feb 2020 2851

UPDATEMai multe școli închise, în județul Constanța. Iată lista!

06 Feb 2020 6827

Oficial de la Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Şcolile rămân închise la Constanţa până la sfârşitul săptămânii

28 Feb 2018 4162

Alertă Se închid şcolile şi grădiniţele în Constanţa

25 Feb 2018 41697

UPDATE. Cursurile au fost suspendate în mai multe localități din județul Constanța. Măsura luată din cauza condițiilor meteo

18 Jan 2018 2171

ISJ Constanța Când se vor recupera cursurile suspendate în această săptămână

10 Jan 2017 4672

Vacanță și pentru studenți Ce spune rectorul UMC, Cornel Panait

10 Jan 2017 3071

Toate şcolile din judeţul Constanţa rămân închise până miercuri

07 Jan 2017 5623

Poliţiştii sunt în alertă. Școlile au fost închise după ce s-au auzit mai multe focuri de armă

08 Jun 2016 2189