Jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța, la datorie în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale (GALERIE FOTO)

Foto: Gruparea Mobila de Jandarmi ConstantaÎn perioada 01- 06 mai, jandarmii din cadrul Grupării Mobile TOMIS Constanța se vor afla la datorie zilnic.

Astfel, pe linia menținerii ordinii publice, împreună cu colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, ne vom asigura că cei care doresc să petreacă momente de neuitat în stațiunile Mamaia, Costinești, Năvodari, Neptun și Vama-Veche, dar și în municipiul Constanța, vor fi în siguranță.

Totodată, jandarmii Grupării Mobile Constanța vor fi prezenți și pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentelor cultural artistice și culinare ce se vor desfășura în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.

„Vom fi alături de dumneavoastră în stațiunea Mamaia, pe timpul desfășurării Festivalului de muzică electronică ”Sunwaves 32” și a Festivalului culinar ”Du Bonheur”, dar și la evenimentele artistice ce se vor desfășura în Piațeta ”Cazino-Mamaia”, în zilele de 1, 2 și 3 Mai, evenimente la care se preconizează participarea a circa 6500 de persoane zilnic.
Totodată, Gruparea Mobilă Constanța va asigura măsuri de ordine cu ocazia meciului de fotbal de Liga I, disputat pe data de 3 Mai, între echipele Farul Constanța și Sepsi Sfântu Gheorghe.
De asemenea, în noaptea Învierii Domnului și pe timpul Sărbătorilor Pascale, alături de ceilalți colegi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, vom fi prezenți în zona bisericilor ortodoxe din municipiul Constanța și din județele Tulcea, Brăila și Ialomița, pentru a asigura menținerea unui climat de ordine și siguranță publică adecvat“ - au mai precizat reprezentanții Grupării Mobile Tomis Constanța.

Astfel, jandarmii vor acționa zilnic în cadrul patrulelor pedestre și a echipajelor auto și vor fi garantul siguranței dumneavoastră, dar și al unei intervenții prompte și calificate în situația apariției unor încălcări ale normelor legale.

O atenție deosebită va fi acordată și zonelor apropiate locurilor de desfășurare a evenimentelor, inclusiv a zonelor de acces, pentru a preveni aglomerările de persoane și săvârșirea faptelor antisociale.
De asemenea, vor fi constituite echipe mobile de intervenție, 24 de ore din 24, pregătite să intervină în orice situație.

„În toată această perioadă, vă propunem un parteneriat pentru siguranță, invitându-vă să vă adresați cu încredere colegilor noștri de fiecare dată când sesizați ceva suspect sau când sunteți martorii producerii unor fapte de natură antisocială.
Puteți apela cu încredere la sprijinul forțelor de ordine, care sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp pentru a acorda ajutor cetățenilor.
Pentru a vă bucura în siguranță de minivacanță, vă recomandăm să evitați implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respectați recomandările forțelor de ordine, iar în cazul producerii unor situații de urgență, să țineți cont de indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine“ - mai transmite sursa citată.

Citește și: 

Jandarmii din Tulcea, în dispozitiv, în seara de Înviere și în minivacanța de 1 Mai

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Ovidiu Jandarmii din Constanța, în dispozitiv, la meciul de fotbal dintre Farul Constanța și CS Universitatea Craiova

13 May 2024 451

Justiție Constanța Tânăr prins cu Cannabis pe plajă, la Vama Veche, începe procesul (RECHIZITORIU)

13 May 2024 441

Știri Constanța Acțiune de combatere a braconajului piscicol în Ovidiu. S-a lăsat cu amenzi! (FOTO)

12 May 2024 883

Un jandarm și doi polițiști, din Constanța, achitați pentru purtare abuzivă! Nemulțumiri în instanță

12 May 2024 543

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

11 May 2024 740

Colonel Leontin Rădulescu a preluat comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (FOTO)

09 May 2024 764

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța A doua zi de desfășurare a festivalului SUNWAVES a fost una fără evenimente negative pentru cei peste 2.000 de participanți

03 May 2024 552

Scandal monstru la Costinești! Începe procesul turiștilor care s-au luat la harță cu polițiștii, în august 2023! (FOTO+VIDEO)

02 May 2024 1020

Constanța Prima zi a festivalului Hustle 2024 din Costinești. Iată ce au constatat jandarmii

27 Apr 2024 655

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 867

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1398

Șeful jandarmilor din Constanța, trecut în rezervă. Decretul, semnat de Klaus Iohannis

16 Apr 2024 11941

Infracțiuni și contravenții sancționate de jandarmii constănțeni în weekendul trecut

09 Apr 2024 468

UPDATE Problema gazului va fi reluată în cursul zilei de astăzi în zona străzii I.G. Duca, Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 758

Intervenție de urgență a jandarmilor IJJ Constanța pe strada Eliberării. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1337