Județul Constanța Sfârşit de săptămână în siguranţă alături de jandarmi

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța
  • Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi zilnic la datorie în acest final de săptămână, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum şi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.
 
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi zilnic la datorie în acest final de săptămână, cu misiunea principală de a acorda sprijin și îndrumare cetățenilor care se vor afla în spațiile publice, precum şi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, transmite un comunicat de presă din partea IJJ Constanța.
 
Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zonele aglomerate şi la manifestările cultural-artistice desfăşurate pe raza judeţului Constanţa, în vederea asigurarării unui climat de  ordine şi siguranţă publică.
 
Aceștia vor asigura ordinea publică la evenimentele cultural artistice derulate în acest weekend în municipiul Constanţa, respectiv la „Târgul de artă” şi evenimentul artistic „Pirouette Ballet Academy”, ambele derulate în Piaţa Ovidiu, la spectacolele artistice din cadrul festivalului „SEAS” – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului - derulate în Parcul Arheologic şi la festivalul cultural artistic „O vară sub semnul armoniei” din Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, precum şi la evenimentele cultural artistice din judeţul Constanţa, respectiv tabăra de vară „Atlantykron”, desfăşurată în localitatea Capidava, evenimentul „Weekend Escape@ Plaja Tuzla” care are loc pe plaja din localitatea Tuzla, precum şi la spectacolul artistic cu caracter istoric organizat în comuna Adamclisi.

De asemenea, jandarmii constănţeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii din poliţie, la acțiunea Blocada, organizată pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
 

„Având în vedere numărul mare de turişti care sunt pe litoral în această perioadă, le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate anterior să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale”, precizează sursa citată.

 
De asemenea, în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică să semnaleze imediat aceste aspecte forţelor de ordine prezente la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Jandarmii din Constanța sunt alături de cetățeni într-un weekend plin de evenimente
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un șarpe a intrat într-o locuință din Pecineaga - Au fost alertați jandarmii constănțeni

12 Jun 2024 500

Descoperire terifiantă în Valu lui Traian O persoană a chemat jandarmii, după ce s-a trezit cu șarpele în casă

11 Jun 2024 1657

IJJ Constanța, Casa de Pensii Constanța, DGASPC Constanța și ITM Constanța, pe lista instituțiilor fără energie electrică astăzi, 5 iunie

05 Jun 2024 800

Știri Constanța Jandarmii se pregătesc pentru un weekend plin de evenimente. Vezi misiunile forțelor de ordine

24 May 2024 674

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

11 May 2024 885

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1528

Infracțiuni și contravenții sancționate de jandarmii constănțeni în weekendul trecut

09 Apr 2024 530

UPDATE Intervenție de urgență pe strada IG Duca din municipiul Constanța! Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 2442

Intervenție de urgență a jandarmilor IJJ Constanța pe strada Eliberării. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1430

Oficial de la IJJ Constanța despre aplicația eDAC, noul sistem digital de verificare a documentelor de identitate

05 Apr 2024 832

IJJ Constanța Începând cu 01 aprilie 2024, noi modalități de verificare a documentelor de identitate

29 Mar 2024 1046

Misiunile pentru weekend ale jandarmilor în municipiul Constanța

29 Mar 2024 687

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

26 Mar 2024 886

Opt elevi Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi, în practică la IJJ Constanța

18 Mar 2024 675

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa la ora bilanțului pe 2023

26 Jan 2024 758