Legendarii Waratahs joaca miercuri pe litoral

Spectacol rugbystic asigurat

Formatia australiana soseste in aceasta dimineata in Romania si intr-un interval de sase zile va disputa doua partide amicale * Miercuri dupa-amiaza, pe stadionul RCJ Farul din Constanta, Waratahs vor juca impotriva celor de la Black Sea Barbarians, o selectionata formata din jucatori romani, georgieni si moldoveni * Al doilea meci al rugbystilor de la Antipozi este programat pe 16 octombrie, la Bucuresti, impotriva unei selectionate tricolore

Dupa cum se stie, celebra formatie de rugby Waratahs, vicecampioana in cea mai puternica competitie inter-cluburi din emisfera sudica (Super 12), desfasoara in cursul acestei saptamani un turneu in Romania. In cadrul acestuia, formatia australiana va sustine doua meciuri, pe 12 octombrie la Constanta, cu teamul Black Sea Barbarians si pe 16 octombrie cu o selectionata nationala, ai caror componenti au fost alesi chiar de presedintele tarii. Waratahs vine in Romania cu un lot de 30 de jucatori, la care se adauga staff-ul tehnic. Dintre acestia, 12 fac parte din lotul cu care echipa ia parte la Super 12, competitie ce reuneste echipe din Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud. Echipa se afla in premiera intr-un turneu in Europa de Est (Cehia, Romania, Rusia). Vedeta australienilor este Peter Hewat, care in 13 partide din Super 12 are deja 173 de puncte marcate, ceea ce inseamna o medie de circa 14 puncte pe meci, destul de mult pentru o competitie atat de puternica. Se pare ca, in acest turneu, australienii vor sa-si testeze inaintarea, pentru ca treisferturile cu care vin sunt destul de experimentate. Delegatia australiana va sosi in tara in aceasta dimineata, iar in cursul dupa-amiezii vor sosi la Constanta, urmand sa fie cazati la Hotelul Ibis. Maine dimineata este programat sa aiba loc pe stadionul Farul si antrenamentul oficial, urmand ca miercuri sa se dispute, pe acelasi stadion, meciul dintre Waratahs si Black Sea Barbarians. Aceasta din urma este o selectionata formata din jucatori romani, georgieni si din Republica Moldova. Antrenori vor fi Marin Mot (Steaua), Virgil Nastase (Farul Constanta) si Eugen Apjock (Remin Baia Mare). Meciul va incepe la ora 15.00, costul unui bilet fiind de 5 RON (50.000 lei vechi). Acestea vor fi puse in vanzare marti dimineata, incepand cu ora 9.00, la sediul clubului RCJ Farul Constanta. Inainte de meci, Federatia Romana de Rugby organizeaza o conferinta de presa, la care vor participa antrenorii Marin Mot si Virgil Tanase, precum si capitanul selectionatei Black Sea Barbarians, Ionut Teodorescu. Aceasta va avea loc pe 11 octombrie, incepand cu ora 14.30, dupa care va avea loc antrenamentul oficial, deschis reprezentantilor mass-media. Cel de-al doilea meci al australienilor se va disputa pe 16 octombrie, pe stadionul Ghencea II, in compania selectionatei "XV-le Presedintelui", alcatuita din cei mai buni jucatori romani disponibili. Waratahs va parasi tara noastra pe 17 octombrie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosar al DNA Constanța Tribunalul București anunță ziua pronunțării în dosarul lui Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidenţiale!

19 May 2024 213

Delegație diplomatică din partea Irlandei la Constanța. Ambasadorul Irlandei în România, în vizită

16 May 2024 392

Transferurile judecătorilor din Constanța, decise de Consiliul Superior al Magistraturii! Președintele Judecătoriei Constanța pleacă la Tribunal

15 May 2024 588

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 1314

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 720

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 536

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1569

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 903

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 657

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 830

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1087

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1466

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1711

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1108

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 883