LIVE TEXT Conferință de presă la sediul Partidului Umanist Social-Liberal Constanța (GALERIE FOTO)

Florentin ChiforeanuReprezentanții Partidului Umanist Social-Liberal Constanța susțin astăzi o conferință de presă la sediul din Constanța. 

În cadrul conferinței se va discuta despre preluarea responsabilităților de președinte al filialei judetene a PUSL Constanta de către Florentin Chiforeanu. 

De asemenea un alt subiect este mentinerea structurii de conducere a partidului la nivel judetean si municipal , eventual intarirea acestora prin cooptarea de noi membri cu un inalt profil in societatea constanteana. 

Nu în ultimul rând, se va discuta și despre aumarea tintei de 6 %, la nivel judetean, la urmatoarele alegeri locale si parlamentare. 

UPDATE: 

"V-am invitat astăzi aici pentru a va informa asupra ultimelor decizii aplicabile de la mijlocul lunii iunie. Filiala Județeană își asuma o țintă de 6% la nivel județean la următoarele alegeri locale și parlamentare. Se menține structura de conducere a partidului.  De altfel, am preluat responsabilitățile de șef a filialei judetene" - a precizat Florentin Chiforeanu. 

„Nu este definitiva lista de posibili candidați. Oamenii sunt atrași de coloșii politici. Facem tot posibilul sa nu cooptat oamenilor din alte partide. Structura este în lucru. Este devreme de discutat de alianțe. Ca principiu, în conceptul meu, în momentul 8n care te duci intr-o alianță, trebuie sa stai pe ceva. Consider ca mai avem de lucru. La momentul de fata, sunt 500 de membri actualizați“ - a mai precizat Florentin Chiforeanu.

"Voi face naveta din Spania", este răspunsul lui Chiforeanu în ceea ce vizează modul cum își va împărți munca privata și iată din peninsula iberica și coordonarea partidului de la Constanța. 


Chiforeanu a mai spus că pentru a atrage votanți va merge pe mesajul partidului, o doctrină umanist pragmatică, pentru a pune accent pe om.

"Trăiesc afară de cinci ani. Vorbesc cu oamenii de acolo. Problemele astea pe care noi le vedem în presa, încălzirea globala este pe noi, mai important decat praful din oraș. Peste câțiva ani, aici în Constanta va fi dorita căldura de acum. Vad cum tratează cei din afara încălzirea globala și cei de aici" - a precizat Florentin Chiforeanu. 


Citește și: 

ZIUA LIVE. Fostul șef al companiei Petromin SA și consilier local s-a reactivat politic!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Cristian Popescu Piedone, prezent la Constanța pentru lansarea candidaturilor la Primărie și CJ din partea PUSL (FOTO)

08 May 2024 602

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidat pentru Primăria Constanța din partea PUSL - „Votați pe cine doriți, oferta este vastă, dar prezentați-vă la vot!“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 635

ZIUA LIVE Gihan Eserghep, candidatul PUSL pentru Primăria Constanța, partener al antreprenoriatului local. Țința, crearea de noi locuri de muncă!

06 May 2024 932

Alegeri electorale 2024 Christian Gigi Chiru, după respingerea candidaturii - „Rămân în spațiul public ca un vajnic susținător al valorilor Dobrogene”

03 May 2024 517

Lista candidaților din partea PUSL pentru Consiliul Local Constanța și Consiliul Județean Constanța

29 Apr 2024 2348

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 758

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1037

Surprize electorale Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, se alătură PUSL

01 Apr 2024 674

PSD va câștiga detașat alegerile locale, conform unui sondaj la nivel național

01 Apr 2024 1140

Mihai Lupu va candida la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL

01 Apr 2024 1124

Cristian Popescu – Piedone a anunțat că va deschide lista de candidaţi PUSL pentru alegerile europarlamentare

17 Mar 2024 661

PUSL și-a desemnat candidații pentru primăriile Capitalei

17 Mar 2024 650

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1409

LIVE Conducerea PUSL Constanța despre lansarea de candidați pentru alegerile locale

21 Feb 2024 1114

Știri Constanța Bosînceanu, acționar majoritar SNC- "Nu pot să spun dacă l-aș vota pentru un nou mandat pe Chițac" (VIDEO)

09 Feb 2024 4353