LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu alături de conducerea CCINA Constanța, prin directorul general Ruxandra Serescu și a Asociației Patronale RESTO Constanța, prin președintele Lucian Tudose susțin în această după amiază la Pavilionul expozițional Constanța conferința prin care se dă startul Festivalului Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești. 

„Așa cum v-am spus, vom organiza un festival unde sa punem in valoare gastronomia și sa arătăm ca exista o oferta pentru turist. Festivalul va tine trei zile și vreau sa mulțumesc și Primăriei Ghindărești și oamenilor minunați.  Mâine vor pregăti tradiționalele borșuri de peste care vor fi oferite gratuit oamenilor“ -  a precizat Mihai Lupu.

„Avem un festival unde promovam și cramele dobrogene, cât și producătorii, firmele din domeniul HORECA. Este prima data când se organizează un astfel de festival aici“ - a menționat Ruxandra Serescu, directorul general CCINA.

„Având în vedere că este o acțiune în derulare nu am ce comenta. un lucru vă asigiur că am colaborat și voi colabora cu orice instituție deoarece nu vreau ca viața mea să fie pătată acum după o carieră, zic eu, impecabilă“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, președintele CJ Constanța, Mihai Lupu referitor la acuzațiile DNA. 


Amintim că, recent, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus efectuarea urmăririi penale față de Mihai Lupu, președinte al Consiliului Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. 

Potrivit DNA, Lupu Mihai, alături de alți suspecți cercetați în dosar, ar fi primit de la omul de afaceri mai multe foloase necuvenite, necuantificate până în prezent, constând în furnizarea de plante decorative și ornamentale precum și lucrări de amenajare și irigare a grădinilor.

Citește și: 

Oficial de la DNAȘeful CJC, Mihai Lupu , urmărit penal pentru luare de mită! În cauză sunt cercetați și funcționari de la primăriile Năvodari și Mangalia

Mihai Lupu, șeful CJC, acuzat de luare mită!Totul despre Dimitris Garden SRL firma care ar fi în centrul dosarului DNA

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 566

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1047

Ce notă a obținut la evaluarea anuală managerul de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”(DOCUMENT)

22 Feb 2024 637

LIVE text Consiliul Județean Constanța, în ședință ordinară! Ce proiecte sunt pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

21 Feb 2024 860

Președintele Consiliului Județean Vrancea a murit. Mesajul președintelui CJ Constanța, Mihai Lupu

17 Feb 2024 631

Proiectul, pe masa consilierilor județeni Oborul General Scărișoreanu, situat în domeniul public al UAT Amzacea, preluat de Consiulul Județean Constanța (DOCUMENT)

16 Feb 2024 860

Planul anual de acțiune privind serviciile sociale finanțate din bugetul local al orașul Hârșova pentru 2024, pe masa consilierilor județeni din Constanța (DOCUMENT)

16 Feb 2024 581

Se reaprinde conflictul dintre Mihai Lupu și Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului. Revocarea mandatelor și eliberarea sediului din Piața Ovidiu (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 561

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța „A fost atribuit contractul de delegare prin concesiune pentru serviciul de salubrizare în județul Constanța”

16 Feb 2024 607

Ședință CJ Constanța Consilierii decid avizarea planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate de UAT Murfatlar (DOCUMENT)

16 Feb 2024 473

Ședința Consiliului Județean Constanța. Lista completă a proiectelor de pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 750

Președintele CJC și-a desemnat un nou reprezentantul la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Albatros” Constanța (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 591

Ședință CJ Constanța LIVE TEXT. Consilierii județeni, reuniți în ședință. Iată despre ce se discută (DOCUMENTE +FOTO)

08 Feb 2024 894

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2273

Ședință CJ Constanța Ce buget are Muzeul de Artă Populară Constanța în anul 2024 (DOCUMENT)

06 Feb 2024 566