LIVE TEXT Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est (UNPR-RSE) lansează un nou studiu de piață, la Constanța (GALERIE FOTO)



Vineri, 14 iunie 2024, de la ora 12.00 a avut loc o conferință de presă organizată de Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est (UNPR-RSE).

În cadrul acestui eveniment, a fost anunțată lansarea unui nou studiu de piață și au fost prezentate detalii despre un eveniment viitor în care se va semna un protocol de colaborare între UNPR-RSE și Uniunea Antreprenorilor Întreprinderilor Mici, Mijlocii și Privatizate din Ucraina.

Principalul mesaj pe care dorim să îl transmitem astăzi este faptul că anunțăm lansarea unui studiu asupra stării mediului de afaceri din Constanța. Și vom face un protocol de colaborare cu Uninunea Patronală din Ucraina, care va fi semnat pe 29 iunie la Constanța. Cu ocazia aniversării 1 an UNPR RSE, lansăm acest studiu de piață. Analizăm starea mediului de afaceri din Constanța și vedem așteptările companiilor din Constanța și analizăm dinamica pieței locale. O să avem o imagine clară a provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri. Ne așteptăm ca studiul sa fie finalizat în următoarele trei luni”, a afirmat vicepreședintele UNPR-RSE Daniel Constantin Moraru.

În sprijinul acestui studiu, Uniunea Națională a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est transmite că este nevoie atât de implicare mediatică, precum și de participarea companiilor locale.

Dorim să cerem sprijinul presei pentru mediatizarea studiului. Vrem o participare cât mai largă a companiilor locale. Protocolul de colaborare va aduce multiple avantaje membrilor - se vor extinde relațiile economice bilaterale și acces pe noi piețe. Protocolul va facilita și schimbul de informații”, a adăugat Daniel Moraru.

Evenimentul de semnare a protocolului de colaborare va avea loc pe 29 iunie la Del Mar, de la 10.30 și va include o prima sesiune cu semnarea protocolului și sesiune de răspunsuri, cât și o conferință de presă. La protocol va participa și ambasadorul Ucrainei în România. 

Obiectivul principal al protocolului este stabilirea unui contact cu autoritățile și companiile ucrainene.

Reprezentanții UNPR-RSE anunță că va urma un protocol cu Turcia, Coreea de Sud și Indonezia.

Vicepreștedintele Daniel Moraru face apel inclusiv la mediul politic tomitan, în sprijinul acestui demers:


Vrem să transmitem și un mesaj mediului politic din Constanța - să-și deschidă ușile către mediul de afaceri constănțean.

Citește și:
Știri Constanța Ministrul Ștefan-Radu Oprea, în vizită la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii de la Pavilionul Expozițional Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNAIR „România, cel mai mare dezvoltator din Uniunea Europeană în domeniul infrastructurii mari de transport rutier”

07 Jun 2024 574

Restaurarea Cazinoului din Constanța, prin „ochii“ Uniunii Naționale a Restauratorilor de Monumente Istorice, într-un documentar realizat de Universitatea Tehnică de Construcții din București (VIDEO)

31 May 2024 1313

Când are loc Congresul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești! Anunțul președintelui UNEJ

31 Dec 2023 851

Originară din Tulcea Scriitoarea Silvia Zabarcencu împlinește 74 de ani

30 Nov 2023 1085

Știri justiția Constanța Executorii judecătorești s-au reunit la Constanța (FOTO)

09 Oct 2023 1138

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța este partener Când va avea loc a doua ediție a Școlii de Vară de la Cetatea Carsium?

07 Sep 2023 867

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, memoriu către Guvernul României – „Executorii judecătorești nu sunt o profesie privilegiată“ (DOCUMENT)

29 Aug 2023 1030

Imobiliare Constanța UCECOM a cerut modificarea proiectului imobiliar început în 1991, în Mamaia. Ce răspuns a primit

13 Jun 2023 1696

Examen de definitivat pentru executorii judecătorești stagiari. Niciun post vacant la Constanța!

05 Jun 2023 1490

In memoriam Dumitru Lupu, distins dirijor ce a contribuit la imaginea culturală a Constanței

25 May 2023 1959

Condamnare record pentru un „avocat“ din Dobrogea! Aproape nouă ani de închisoare în primă instanță

29 Mar 2022 3531

Tulcea culturală Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea” își așteaptă participanții

07 Feb 2022 3362

Examen pentru executorii judecătoreşti stagiari. Taxa de concurs este 4.000 de lei! Cine s-a înscris la Constanţa (documente)

16 Nov 2021 3844

24 august - Ziua Națională a Ucrainei

24 Aug 2021 2159

Aveți nevoie de un apărător? Iată cât va costa să angajați un avocat. Onorariile au fost aprobate de Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România

01 Aug 2020 10958