LIVE VIDEO+TEXT Conferință la Partidul AUR, filiala Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Partidul AUR, filiala Constanța, organizează astăzi conferința de presă săptămânală. 

Se vor dezbate probleme de interes local și național, la conferință participând senator Sorin-Cristian Mateescu, avocat Dumitru Bădrăgan, un reprezentant local - Organizației Locale AUR și Nicolae Moroianu, de la grupul de inițiativă AUR de la Mangalia

Senatorul Sorin Mateescu spune că proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, daca va fi aprobat va fi declarat neconstituțional 100%. 

„Lipseste punctul de vedere al guvernului pentru acest proiect, mai susține Mateescu care a anunțat că AUR nu susține aceste pensii speciale. AUR a solicitat ca pensiile speciale să nu depășească salariul președintelui României. AUR susține pensii în baza contributivității“ - a precizat senatorul Sorin Mateescu. 

Mateescu spune că AUR nu este de acord cu renunțarea la moneda națională în favoarea monedei europene, nici măcar după aderarea la Schengen. 

Dumitru Bădrăgan vorbește despre proiectul de reducere a prețurilor la produsele de bază. Acesta spune că este prea târziu, in condițiile in care de cel puțin 2 ani, milioane de români sunt într-o saracie cruntă. 

„Așteptăm să vedem dacă guvernul României va plafona la 70% adaosul comercial dar și prețurile de la raft“ - a mai precizat Dumitru Bădrăgan.

Nicolae Moroianu spune că România nu își valorifică potențialul si resursă turistica iar politica AUR va pune accent pe această latura

Moroianu mai spune că stațiunile din sudul litoralului sunt goale, cu excepția câtorva hoteluri, pentru că românii nu ai bani, dar sunt și examene in aceasta perioadă. 

„Locuitorii din Mangalia sunt supărați pe primar, chiar daca în dosarul în care Cristian Radu a fost trimis în judecata consilierii locali nu s-au constituit parte civila “ - a mai spus Nicolae Moroianu. 





Citește și: 

AUR Constanța, în conferință de presă„Încercarea de a arunca în curtea AUR mișcările din stradă, denotă disperarea partidelor aflate la guvernare" (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 1275

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

29 Apr 2024 745

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 681

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța își depune luni candidatura

28 Apr 2024 696

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 500

UPDATE. CSM Constanța Ștefan Orza, aur și bronz la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 590

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 1831

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 734

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 397

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 763

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 1035

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 738

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 663

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 676

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 565