Mai multe sticle cu ulei trimise cu plata ramburs la sediul ANPC. Reacția lui Horia Constantinescu

Mai multe sticle cu ulei trimise cu plata ramburs la sediul ANPC. Foto: PixabayZilele trecute oamenii au luat cu asalt centrele comerciale din țară pentru a-și face stocuri de ulei după ce au apărut zvonuri că se va scumpi. 

Horia Constantinescu,  președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) transmitea atunci un mesaj prin care asigura consumatorii că nu există probleme cu stocurile de ulei în România. 

„Am discutat cu Asociatia Marilor Retaileri si m-am asigurat ca nu exista nicio teama de a ramane fara vreun fel de marfuri! Cei ce acum inteleg sa cumpere cantitati uriase, traiesc o poveste imaginara, identica cu cea traita de cei care lasau rafturile magazinelor fara hartie igienica, in urma cu doi ani! Cum au scapat de volumul cumparat atunci? Seamana cu benzina la sac sau tomberon si nici aceea nu are nicio ratiune! Suntem aici sa va protejam de astfel de situatii!“ - declara atunci Horia Constantinescu. 


Astăzi, Horia Constantinescu, președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a avut parte de o surpriză. Pe adresa ANPC, dar pe numele său a fost livrată o cantitate impresionantă de ulei cu plata ramburs, o singură sticlă fiind comercializată cu 34 de lei. 

„Daca nu ar fi tragic, ar putea fi comic! Astăzi, pe adresa autorității, am primit un colet plin cu bidoane de ulei de floarea soarelui, fară a-l fi comandat! L-AM RETURNAT EXPEDITORULUI! Mă bucur să constat CĂ EXISTA STOCURI ȘI PENTRU GLUME DE PROST GUST! Prețul este unul discutabil, cu siguranță! Pentru a nu mai exista pe viitor șansă de a transmite astfel de “cadouri”, am discutat cu cei care administrează aceasta piață online, să găsim soluții de siguranță suplimentara! Numerele de telefon ce apar la detalii, nu sunt ale mele!“ - a precizat Horia Constantinescu,  președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 708

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 779

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 702

Paul Anghel încurajează petrecerea minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării

21 Apr 2024 465

Constanța Comandamentul 1 Mai – Sărbători Pascale va monitoriza activitățile comerciale din zonele turistice din țară

18 Apr 2024 528

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 962

Justiție Constanța Soluția magistraților în procesul dintre Profi Rom Food SRL și Comisariatul Regional Pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud-Est

15 Apr 2024 453

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 714

Verificări ANPC pentru pregătirea minivacanței de din luna mai în zonele turistice din România

03 Apr 2024 480

Amenzi în valoare de peste 45.000 de lei aplicate de ANPC pentru pui cu Salmonella. Ce au găsit comisarii la Penny și Metro

01 Apr 2024 668

ANPC Loturi de pui provenite din Polonia și Ungaria au fost retrase de pe piaţă după ce s-a depistat salmonela

31 Mar 2024 514

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 939

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2296

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 4008

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare

17 Mar 2024 677