Managerul Spitalului Urziceni, suspendat din funcție. Măsura luată după ce o tânără a născut pe trotuar

Foto: FacebookPrimarul din Urziceni, Constantin Sava, a anunţat, miercuri, suspendarea din funcţie a managerului Spitalului Urziceni, Daniela Elena Ianuş după mediatizarea cazului tinerei care a născut pe trotuar în fața unității sanitare.

"Astăzi am luat hotărârea de suspendare din funcţie a doamnei manager. A fost informată DSP şi prima informare pe care am făcut-o a fost către domnul ministru Rafila cu care am şi vorbit la telefon şi la ora 16,00 o să am o discuţie cu dumnealui pentru a discuta actul medical, nu administrativ din spitalele noastre", a declarat Constantin Sava, conform Agerpres.ro


Întrebat ce i-a spus managerul spitalului, edilul a precizat că Daniela Elena Ianuş i-a transmis "că şi-a făcut treaba".

Reamintim că, o femeie a născut recent pe trotuarul din faţa Spitalului Urziceni, unde nu a fost primită din lipsă de locuri şi din cauză că nu exista un medic ginecolog de gardă. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a cerut recent demiterea sau demisia managerului unităţii medicale.

IPJ Ialomiţa a anunţat că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu. 

Citește și: 

UPDATE. Caz șocant la Urziceni! O tânără de 24 de ani a născut o fetiță în fața spitalului! Polițiștii au deschis o anchetă (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Managerul Spitalului Municipal din Urziceni, medicul și asistenta de gardă, sancționați după ce o tânără a născut în fața spitalului

31 Jul 2023 1268

UPDATE. Caz șocant la Urziceni! O tânără de 24 de ani a născut o fetiță în fața spitalului! Polițiștii au deschis o anchetă (VIDEO)

31 Jul 2023 1581

Aniversări la FC Farul, FC Viitorul și CS Medgidia. De la fotbal, la handbal. La mulți ani!

07 Apr 2020 2942

Cel mai vechi „marinar“ George Curcă, portarul Farului, îşi serbează astăzi ziua de naştere

08 May 2014 3970