Maratonul Internațional București. Jandarmul Sorin Andrici, medalie de argint


 
Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internațional București. Acesta și-a depășit recordul personal și a obținut medalia de argint.
 
Iată comunicatul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea:


„Plutonier adjutant șef Sorin Andrici  a obținut titlul de vicecampion național la categoria 45+ și medalia de argint, cu recordul personal de 3 h, 8 min, 23 sec!
 
Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internațional București. El și-a propus să termine cursa așa cum o face de fiecare dată, pe podium, însă de data aceasta, a alergat și cu gândul la jandarmul Matei Deciov din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Glad Voievod” Timișoara, care în această perioadă are nevoie de sprijinul celor din jur, trecând prin momente dificile din punct de vedere medical. Sorin Andrici a făcut un apel la solidaritate și a îndemnat pe toată lumea să-i sprijine efortul din competiție cu donații către colegul său. El a reușit să-și doboare propriul record și sperăm noi că a reușit să obțină măcar o parte din donațiile de care are nevoie jandarmul Matei Deciov.
 
Colegul nostru mulțumește tuturor oamenilor  care au donat de-a lungul acestor zile, au distribuit aceste informații și au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, apreciază spirjinul colegilor și Asociației Sportive Delta Jandarmi Tulcea.
 
Vă rugăm să ne fiți în continuare alături, pentru a îndeplini această misiune prioritară pentru noi: salvarea vieții colegului nostru.”


Sursă Foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Asta da performanță demnă de un campion“ Veteranul Petru Andrei Condurache, pe podium și la Maratonul Internațional de la Cluj

09 Nov 2021 2518

Interviu online cu sportivul constănţean Dacian Ghizilă „Consider că cea mai importantă este voinţa, corpul poate mult mai mult decât crezi“

31 Oct 2019 8522

Laurenţiu Cobzaru - „A fost o onoare pentru noi“ Militari participanţi la Ştafeta Veteranilor şi la Maratonul Internaţional Bucureşti (galerie foto)

17 Oct 2018 2637

„Sunt foarte mulţumit“ Atletul veteran Vasile Apetroaie, campion al României la maraton

16 Oct 2018 2683