Maria Muntmark s-a retras dintr-o firmă. Cu ce se ocupa și cine o va înlocui

  • Toate cele 28 de părţi sociale vor fi transferate împreună cu toate drepturile şi obligaţiile rezultând din acestea.
  • În urma acestei cesiuni către asociaţii existenţi, Mărgineanu Valeriu şi Mărgineanu Maria, Muntmark Maria nu va mai deţine calitatea de asociat în cadrul firmei
 
Asociații societății Gas Expert SRL, prin Muntmark Maria, Mărgineanu Valeriu, şi Mărgineanu Maria, întruniţi în Adunarea Generală a Asociaţilor, renunţând în unanimitate la formalităţile prevăzute de Legea 31/1990 a Societăţilor, republicată, şi de Actul Constitutiv al Societăţii cu privire la convocare, au hotărât, în unanimitate, mai multe aspecte ce vizează firma.
 
Societatea este de acord şi se aprobă prin prezenta cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute de asociatul existent Muntmark Maria către asociaţii existenţi Mărgineanu Valeriu şi Mărgineanu Maria.
 
Astfel, în temeiul art. 202 alin. (1) din Legea 31/1990, republicată, asociatul existent dna Muntmark Maria cesionează cele 28 de părţi sociale deţinute, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând în total 280 lei, după cum urmează:
– un număr de 14 părţi sociale deţinute în cadrul Societăţii la valoarea nominală a acestora, de 10 lei fiecare, însumând 140 lei, către asociatul existent, lui Mărgineanu Valeriu, conform contractului de cesiune de părţi sociale;
– un număr de 14 părţi sociale deţinute în cadrul Societăţii la valoarea nominală a acestora, de 10 lei fiecare, însumând 140 lei, către asociatul existent, lui Mărgineanu Maria conform contractului de cesiune de părţi sociale.
 
Toate cele 28 de părţi sociale vor fi transferate împreună cu toate drepturile şi obligaţiile rezultând din acestea.
În urma acestei cesiuni către asociaţii existenţi, Mărgineanu Valeriu şi Mărgineanu Maria, Muntmark Maria nu va mai deţine calitatea de asociat în cadrul Societăţii, iar noua structură a deţinerii părţilor sociale în cadrul Societăţii va fi următoarea:
• Mărgineanu Valeriu va deţine un număr de 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 200 lei, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere,
• Mărgineanu Maria va deţine un număr de 20 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 200 lei, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii şi din participarea la profit şi pierdere.
 
Se aprobă revocarea din funcţia de administrator al Societăţii a lui Muntmark Maria. Se aprobă descărcarea de gestiune a lui Muntmark Maria pentru activitatea desfăşurată în calitate de administrator al Societăţii.
 

Se aprobă numirea în calitatea de administrator, cu puteri depline şi nelimitate, al Societăţii a lui Mărgineanu Valeriu. Se aprobă modificarea cap. III din actul constitutiv al Societăţii în ceea ce priveşte durata acesteia astfel: Societatea se constituie în scop lucrativ, pe o durată nedeterminată, începând cu data dobândirii personalităţii juridice.
Se aprobă modificarea cap. V al actului constitutiv al Societăţii în ceea ce priveşte durata mandatului administratorului astfel: Mandatul de administrare al lui Mărgineanu Valeriu este valabil pe termen de 10 ani.
Modificarea corelativă a actului constitutiv al Societăţii cu forma actualizată a acestuia

În urma modificărilor actelor constitutive ale Societăţii astfel cum au fost menţionate în prezenta hotărâre, unanim aprobate de către asociaţii Societăţii, aceştia au decis în unanimitate modificarea corelativă a actului constitutiv al Societăţii cu forma actualizată a acestuia, în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri şi cu prevederile legale în vigoare. Noul Act Constitutiv actualizat al Societăţii va fi înregistrat la Registrul Comerţului.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
 
Emanuel Muntmark, cooptat în Saraiu Wind Farm SRL. A devenit acționar majoritar
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța MKM Cross SRL și-a schimbat obiectul principal de activitate. Iată cu ce se va ocupa

16 Apr 2024 372

Agenția de Mediu, anunț pentru Monsson SRL vizând investiția din Nicolae Bălcescu

29 Nov 2023 1058

Modificări în Monsson Alma SRL, firmă controlată de Emanuel Muntmark

06 Jul 2023 2381

Emanuel Muntmark, cooptat în Saraiu Wind Farm SRL. A devenit acționar majoritar

18 Jun 2021 1814

Emanuel Muntmark a devenit asociat majoritar în Crucea Power Park SRL şi Vulturu Power Park SRL

05 Oct 2019 2266

Muntmark Emanuel, cooptat în societatea Monsson Manpower

10 May 2019 2107

Schimbări în structura societății Orchid Maintenance SRL

16 Jan 2018 3975

Saga ”Muntmark” Monsson Logistic SRL a acumulat capital social proaspăt

14 Jul 2015 4717