Mesajul transmis de Raed Arafat de Anul Nou „Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete”Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a transmis tutror românilor, prin intermediul unui mesaj pe pagina de socializare, că îi doreşte ca noul an să fie şi un an al înţelegerii, al înţelepciunii şi al colaborării, între noi toţi, pentru un viitor mai bun.


Șeful DSU precizează că anul 2021 a fost unul greu pentru toţi, care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgenţă, şi nu numai.Mesajul intergral transmis de șeful DSU, Raed Arafat 


Anul 2021 a fost unul greu pentru toti. Un an care a insemnat unele dintre cele mai mari provocari pentru fiecare dintre noi, oameni de rand, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgenta, si nu numai!

Cu totii ne uitam la anul nou cu speranta si cu dorinta ca provocarile prin care am trecut sa nu se mai repete, sa fie un an frumos, un an al succesului si al realizarilor.

Eu sper ca anul viitor sa fie si un an al intelegerii, al intelepciunii si al colaborarii, intre noi toti, pentru un viitor mai bun. Astfel de speranta nu are cum sa devina realitate decat daca intelegem cat de mult depindem unii de ceilalti si incepem sa actionam pentru binele altora si nu numai pentru binele nostru, sa facem tot posibilul ca fiecare pas pe care il facem sa fie unul care deschide drumul altora si care poate sa ne duca spre viata pe care intradevar ne-o dorim, noua si urmasilor nostri.La final de an, vreau sa le adresez multumirile mele tuturor celor care s-au implicat si au facut tot posibilul sa fie alaturi de semenii lor si de cei care au nevoie de ei fie ca vorbim de medici, asistenti, infirmieri, pompieri, piloti, politisti, jandarmi, militari si nu numai.


Vreau sa le multumesc colegilor din cadrul DSU, din cadrul CNCCI si intregului personal din cadrul centrelor judetene de coordonare pentru intreaga activitate depusa care a insemnat si ore nedormite in scopul de a rezolva multe dintre problemele aparute pe parcursul intregului an.

Va urez tuturor un an nou fericit,sanatate si multe realizari!

Sursa foto: Facebook/ Raed Arafat
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

George Simion îl acuză pe Raed Arafat „Vei dispărea, mafiotule!”

07 May 2022 777

Microfon găsit în biroul șefului DSU, Raed Arafat. Parchetul General a efectuat o verificare

03 May 2022 1009

Raed Arafat „DNA a pierdut în tentativa sa, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi”

28 Apr 2022 1992

Raed Arafat, testat pozitiv la Covid. Ce a declarat secretarul de stat

18 Apr 2022 905

Premierul Nicolae Ciucă „Este clar că acest război va produce efecte nu doar în țările de graniță, ci vor fi efecte în toată lumea“

14 Mar 2022 685

Raed Arafat Organizaţiile care vor să ajute refugiaţii din Ucraina pot apela la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (VIDEO)

14 Mar 2022 731

LIVE Românii se mobilizează să ajute refugiații din Ucraina! Imagini grăitoare din Vama Isaccea. Bacul a sosit cu încă un grup de ucrainieni (GALERIE FOTO +VIDEO)

27 Feb 2022 1888

Raed Arafat, în vizită la Isaccea, județul Tulcea (GALERIE FOTO și VIDEO)

27 Feb 2022 1366

Raed Arafat atrage atenția asupra unei dezinformări recent apărute „Oamenii care s-au vaccinat împotriva COVID fac HIV. Sunt bazaconii” (VIDEO)

18 Feb 2022 1109

Bilanțul IGSU. 476 de autospeciale de stingere vor înlocui tot echipamentul învechit (VIDEO)

18 Feb 2022 794

Raed Arafat Avem o tendinţă de descreştere a numărului de cazuri de COVID-19

10 Feb 2022 573

Ultima oră Curtea de Apel Constanța - acțiunile anti-Certificat Verde, nefondate! Cum s-a apărat Raed Arafat (MINUTA)

08 Feb 2022 1987

Raed Arafat despre prelungirea stării de alertă "Se apropie momentul, cred, în care vom zice că nu este nevoie"

03 Feb 2022 1197

Raed Arafat despre testele de salivă din școli „Dacă vom considera că sunt fără valoare adăugată, este posibil să ajungem să decidem să le oprim“ (VIDEO)

31 Jan 2022 1017

Raed Arafat Certificatul verde COVID în România va trebui adaptat regulilor UE (VIDEO)

31 Jan 2022 1302