Midmar Callatis SA construiește un nou parc eolian la Deleni

  • Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.11.2023


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare este necesară revizuirea evaluării impactului asupra mediului si revizuirea studiului de evaluare adecvata în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul dezvoltat de Midmar Callatis SA.


Este vorba de proiectul ”Construire parc eolian: amenajare parc eolian cu drumuri de acces și stație de interconexiune la sistemul energetic național – putere totală 318 MW”, propus a fi amplasat în județul Constanța, extravilan comuna Deleni.


1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.11.2023.
 

Midmar Callatis SA


Societatea este fondată în anul 2005, iar conform termene.ro, pe anul 2022 nu a raortat angajați și nici cifră de afaceri, dar a menționat un profit de 1,1 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul Mamaia nr. 152, Constanța. Acționar unic este Nero Adamdel Renewables SA, din București, administrator fiind Langhman Martin, cetățean britanic, Marian Pavel și Van Weddingen Gauthier, cetățean belgian.


Langhman Martin apare și în firmele First Look Solutions SA, Nero Renewables Romania SA și Nero Adamdel Renewables SA. Marian Pavel apare în Falcon Wind SRL, West Power Investments SRL, Nero Renewables Romania SA, Consewind Societate pe Acțiuni, Cos Phi Leading SRL, Falcon Solar SRL și Rezolv Energy SRL. Van Weddingen Gauthier apare și în compania First Look Solutions SA.


Nero Adamdel Renewables SA este fondată în anul 2019, iar pe anul 2022 a raportat o pierdere de 1,17 milioane lei. Sediul social este în București, Sector 1. Acționari în firmă sunt Danube Wind Holding 2 SARL – din Luxemburg, cu 75% și Nero Renewables NV – 25%, firmă din Țările de Jos. Langhman Martin și Marian Pavel sunt administratori.


PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Extrapower SRL se mută din Constanța. Ce alte hotărâri s-au luat?



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Midmar Callatis SA intră în insolvenţă

26 Jun 2015 2111