Ministrul apărării naţionale, întrevedere cu ambasadorul Olandei în România


Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, a avut o întrevedere luni, 30 decembrie, cu Ambasadorul Olandei la Bucureşti, E.S. Roelof van Ees, în contextul contactelor periodice cu reprezentanţi ai Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România.

Vizita la sediul MApN a diplomatului olandez a reprezentat un bun prilej de a discuta aspecte de interes comun privind cooperarea cu Olanda din perspectivă bilaterală, în context aliat, precum şi al Uniunii Europene, în contextul BREXIT, precizează MApN.


În cadrul discuţiilor, a fost evidenţiată importanţa dialogului strategic dintre România şi Olanda, precum şi perspectivele de intensificare a cooperării în domeniul apărării, ca elemente esenţiale pentru securitatea şi stabilitatea ţării noastre şi a regiunii din care România face parte, în actualul context de securitate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decrete semnate de Klaus Iohannis. 12 ambasadori ai României, rechemați în țară

11 Sep 2020 1548

Interviu cu Excelenţa Sa Stella Ronner-Grubačić, Ambasadorul Olandei în România Olanda, interesată de Portul Constanţa, domeniul naval şi licitaţia de corvete pentru Forţele Navale Române

17 May 2018 8605

Furnizori internaţionali de echipamente şi servicii navale, la Europort România. Eveniment organizat de Ahoy Rotterdam Olanda, CCINA Constanţa şi Ambasada Olandei (galerie foto)

16 May 2018 3193

19 propuneri de ambasadori au primit girul lui Iohannis

07 Apr 2016 1895

Ambasadorul Olandei - Imunitatea parlamentară nu ar trebui folosită ca un scut

18 Feb 2016 1502

Olanda schimbă ambasadorul din România

04 Jul 2015 1376