Nemulțumiri în rândul locuitorilor din Lumina, în urma vijeliei de sâmbăta trecută „Când sunt probleme cu electricitatea, lumina joacă ca beculețele de Crăciun“ (FOTO+VIDEO)


Constanța s-a aflat, începând de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, sub mai multe avertizări nowcasting emise de meteorologi. Acestea s-au referit la manifestarea unor fenomene meteo extreme, cum ar fi: intensificări ale rafalelor de vânt și cantități importante de precipitații.

Vremea rece și-a spus cuvântul în Constanța, unde au fost raportate mai multe evenimente periculoase, precum copaci rupți de la rădăcină, tencuială de bloc căzută peste mașini și circulație rutieră îngreunată în mod deosebit pe A4, potrivit informațiilor comunicate de autorități.

Locuitorii din Lumina își exprimă nemulțumirea față de lipsa de curent și nu numai, în urma fenomenelor meteo precizate anterior. Oamenii se plâng că li s-a ars aparatura electrică. 

Acești au anunțat prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare că se vor întâlni în fața primăriei, pentru a-și exprima nemulțumirile în fața Primăriei, însă din păcate, teoria și practica sunt diferite. Mulți și-au anunțat participarea pe Faceboook, însă azi puțini locuitori din Lumina au ajuns la evenimentul planificat. 

Este frecventă problema lipsei de curent. Când sunt situațiile cu electricitatea, lumina joacă ca beculețele de Crăciun. Mi s-a stricat electrocasnice din casă. Oamenii sunt lași. Suntem un stat eșuat cum a zis Iohannis! Nu au venit azi,  se plâng pe Facebook, spune o locuitoare din Lumina. 

Primarul Dumitru Chiru de la Lumina este deschis în a-și sprijini comunitatea în problemele de electricitate. 

Am încercat să vedem azi, dacă locuitorii din Lumina mereu prezenți pe Facebook vor fi prezenți la mitingul pe care vrem să-l facem pentru problemele de electricitate ale comunitătții. Eu pus pe Facebook să se înscrie reclamațiile, iar într-o săptămână au fost doar două reclamații, spune primarul de la Lumina. 


Oamenii sunt mai activi pe Facebook decât la fața locului, a mai punctat primarul. Citește și:

Ambient One Construct, contract nou cu Primăria Lumina. Va construi un cămin cultural (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componentele PUG al comunei Lumina (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 135

Fotbal județul Constanța S-a reluat Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 19-a (seniori și juniori + clasamentele)

03 Mar 2024 298

Primăria Lumina, județul Constanța, contract cu o firmă din Galați. Iată ce achiziționează

03 Mar 2024 238

Știri Constanța Un tânăr de 17 ani a ajuns în Centrul de Detenție Brăila - Tichilești pentru infracțiuni grave

01 Mar 2024 525

RAJA Constanța Reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv către consumatorii din localitățile Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara

28 Feb 2024 350

RAJA Constanța Reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv către consumatorii din Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara

27 Feb 2024 675

Constănțeanul supărat Lipsa iluminatului public, în zona podului de la Agigea, un pericol pentru cetățeni. Ce spun autoritățile?

26 Feb 2024 762

Județul Constanța Sportivii de la Shobu Lumina, peste 50 de medalii la „Moldavian Challenge Cup“ (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 1239

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara!

26 Feb 2024 641

Firme Constanța Centrul de Terapii Complementare Happy Family SRL din Lumina și-a schimbat adresa

25 Feb 2024 440

ZIUA LIVE Stelian Ion despre o posibilă candidatură la Primăria Constanța - „Cred că este o mare șansă să scăpăm de Vergil Chițac la Constanța“ (VIDEO)

22 Feb 2024 469

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, deputatul Stelian Ion - „Mă așteptam la comasarea alegerilor. Se vorbește de mult de acest subiect“ (VIDEO)

22 Feb 2024 497

Se oprește apa în Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara pentru lucrări la rețeaua de apă

22 Feb 2024 534

RAJA Constanța Se oprește apa în Năvodari, Corbu, Lumina și Sibioara! Iată în ce perioadă

21 Feb 2024 777

ZIUA LIVE Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?

21 Feb 2024 820