„Nu există altă soluţie“ Mazăre insistă pe marginea colaborării dintre mediul de afaceri din Constanţa şi administraţia locală (galerie foto)

Aproximativ o sută de oameni de afaceri din judeţul Constanţa au participat, ieri, la o întâlnire cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, cu preşedintele Senatului, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, şi cu vicepremierul Liviu Dragnea. Evenimentul a avut loc în Constanţa, la Ten Hotel, care aparţine omului de afaceri Nicolae Terzi, în prezenţa primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Întâlnirea s-a desfăşurat cu uşile închise, dar se presupune că, în acest context, oamenii de afaceri constănţeni şi-au expus problemele cu care se confruntă. Printre reprezentanţii mediului de afaceri constănţean prezenţi la acţiunea de ieri s-au numărat şi afacerişti incluşi în cel mai recent clasament Forbes, „Forbes 500 miliardari 2014“, precum Lucian Lazia şi Vasile Costea, dar şi oameni de afaceri apropiaţi administraţiei locale şi celei judeţene, aşa cum este cazul lui Costică Zelcă.

Încă de la începutul întâlnirii, şeful administraţiei publice locale constănţene a făcut un apel către oamenii de afaceri, susţinând că, fără aceştia, Constanţa nu poate merge înainte. „Nu există altă soluţie decât colaborarea dintre privat şi ceea ce înseamnă administraţie. Sunt convins că vă veţi lămuri în legătură cu felul în care ar dori dumnealor (n.r. Călin Popescu Tăriceanu, Darius Vâlcov) să meargă în continuare ţara şi mediul de afaceri“, a declarat Radu Mazăre.

„Nici vorbă de pomeni electorale“

Prezent, de asemenea, la eveniment, preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu - cel despre care actualul prim-ministru, Victor Ponta, susţine că ar fi cel mai potrivit pentru un nou mandat de premier - a declarat: „După o serie de ani nefericiţi de criză, economia României a înregistrat anul trecut o creştere economică. România, cu economia pe care o are, reuşeşte să îşi revină“. Preşedintele Senatului a ţinut să sublinieze că, în ultima perioadă, „nu s-au făcut pomeni electorale“. „Nu s-au făcut niciun fel de pomeni electorale. Încasările la buget au funcţionat aşa cum trebuie şi nici vorbă de pomeni electorale“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

pagubit

18 Nov, 2014 10:47

Rugam D N A sa verifice propietatile lui Cusu.

Articole asemanatoare

Fostul secretar al municipiului Constanța, trimis în judecată de DNA! Când începe procesul

13 Aug 2023 2977

Martorii lui Mazăre! Oameni de afaceri şi şefi din Primăria Constanţa! Cine va fi audiat de şeful Structurii de Securitate din Curtea Supremă

06 Mar 2017 7894

Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria

26 Oct 2016 5112

Termenul 90 în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa (rechizitoriu)

23 Aug 2016 4348

Un nou termen în dosarul Retrocedărilor, în care sunt inculpați Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu

20 Apr 2016 2658

Silviu Mănăstire. Dosar de politician despre "Gruparea Mazăre" care supraviețuiește prin Decebal Făgădău (video)

16 Mar 2016 8365

Cine a „căzut“ alături de Mazăre şi de Constantinescu Recensământul celor aproape 70 de inculpaţi - directori în Primărie, în CJC şi afacerişti (rechizitorii+galerie foto)

01 Aug 2015 7785

Mesajul lui Mazăre pentru oamenii de afaceri din Constanţa "Nu există altă soluţie decât colaborarea dintre privat şi administraţie"

13 Nov 2014 2267

Ce oameni de afaceri au fost de acord să îi dea lovitura lui Radu Mazăre

05 Jul 2014 5533

Mazăre anunţă că şi Umex ar agrea ideea transferului acţiunilor Portului Constanţa

21 May 2014 2920