Actualitate

Nuclearelectrica SA cumpără servicii de reparații pentru sistemele de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă. Cât va scoate din conturi (document)


Societatea Națională Nuclearelectrica SA anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea unui contract care prevede executarea reparațiilor pentru sistemele de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă“.

Este vorba despre contractul „Servicii de asistență tehnică și reparații pentru sistemele Gaz cromatograf și Sistemele de analiză scurgeri de D2O în H2O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă“. Valoarea estimată a achiziției este de 1.819.000 lei.

Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 9.09.2019, ora 15:00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Garanția de participare este de 18.199 de lei, iar garanția de buna execuție este de 10% din valoarea contractului (fără TVA). Durata contractului, a concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții este de 48 de luni.

Contractul are ca obiect achiziția serviciilor de asistență tehnică și reparații pentru sistemele Gaz Cromatograf și sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2 O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă; furnizarea pieselor de schimb pentru sistemele Gaz Cromatograf și sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă. Serviciile care vor fi prestate constau în: servicii pentru sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2O (4 analizoare), asistență tehnică pentru sistemele existente la Unitățile 1 și 2, în cadrul unui abonament, asistență tehnică în regim de urgență, la cererea achizitorului, în maxim 8 ore de la solicitare;  mentenanță preventivă, verificări on-site a stării sistemelor de Analiza scurgeri D2O in H2O de la cele două unități (4 analizoare), care vor include și calibrarea/validarea analizoarelor. Prestatorul va asigura toate materialele, piesele de schimb, consumabilele și echipamentele necesare verificării. Pentru serviciile de reparații. Prestatorul va asigura toate materialele, piesele de schimb și echipamentele necesare; valoarea maximă alocată pentru aceste materiale/piese de schimb va fi de 30.000 de euro. Piesele de schimb vor fi noi, nefolosite și identice cu cele originale.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante, responsabile de organizare, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Dan Bigu - director CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de Producție CNE Cernavodă, înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Ghelbereu Valerian Sorin - director tehnic, înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Sibel Chespi - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Raduță - șef Birou Contencios și Juridic, Dana Lavinia Vladu-Dinu -  consilier juridic principal, Mariana Laslau - Grup Evaluare, Cost Horatiu Ionescu-inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept Inginer șef DPSA, Cristian Ion Predescu  - șef SPS, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Daniel Elian Mircea – inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL. Persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini sunt: Raul Tompe - inginer OP CNE PR, Marioara Ghelbereu - subinginer OP CNE, Dragos Popa-Nemoiu - șef SSDPIS, Valeria Zaharia - șef SSIR-BTR, Constantin Cătălin Sima - șef SIREA, Irina Florența Marin - șef DDMSM Dan Timoftei – inginer-șef DIR.  

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GMB Computers a semnat cu Nuclearelectrica SA un contract nou. Despre ce este vorba (document)

20 Aug 2019 585

Nuclearelectrica SA cumpără consumabile de laborator de la o firmă din București (document)

03 Aug 2019 561

Societatea Naţională Nuclearelectrica doreşte consolidarea malului canalului de pământ Valea Seimeni (document)

29 Jul 2019 468

Un nou contract semnat între CNE Cernavodă şi General Concrete Cernavodă

26 Jul 2019 706

Se caută o firmă care va urmări stabilitatea versantului Deal Saligny şi nivelul apelor subterane de pe platforma CNE Cernavodă (document)

25 Jul 2019 790

Cât scoate din conturi Nuclearelectrica SA pentru paza CNE Cernavodă. Detalii (document)

19 Jul 2019 1286

Cine va furniza autoturisme pentru Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, în Cernavodă (documente)

18 Jul 2019 464

Ce societate a semnat recent cu SN Nuclearelectrica SA (document)

17 Jul 2019 459

O firmă din Sibiu va furniza un echipament către Societatea Naţională Nuclearelectrica, la Cernavodă (document)

09 Jul 2019 685

Nuclearelectrica SA cumpără echipamente de la o firmă din Târgu Mureş (document)

05 Jul 2019 607

Ministrul Energiei, declarații cu privire la bonusul de 350.000 euro al directorului Nuclearelectrica

26 Jun 2019 809

Ronexprim SRL câştigă 10.000 de dolari de la CNE Cernavodă (document)

25 Jun 2019 875

Se caută o firmă pentru prestări servicii de imprimare şi reparaţii echipamente periferice pentru CNE Cernavodă (document)

22 Jun 2019 692

Deprecieri semnificative pentru acţiunile Nuclearelectrica în ultima săptămână. Ce societăți au înregistrat creșteri

16 Jun 2019 919

Contractul privind mentenanţa Laboratorului de dozimetrie individuală şi a Laboratorului de control mediu de la CNE Cernavodă, scos la licitaţie (document)

15 Jun 2019 1441